Tuš kanalica ACO ShowerDrain C – BlackLine

Crna tuš kanalica ACO ShowerDrain C – Blackline kao dodatni dekorativni element u vašem kupatilu.

Kako bi sledila trendove moderno dizajniranih kupatila i walk-in tuš prostora, kompanija ACO je pretvorila ACO ShowerDrain C kanalicu sa mat crnim završnim premazom u dodatni dekorativni element u Vašem kupatilu i stvorila – ACO ShowerDrain C BlackLine.

ACO ShowerDrain C BlackLine predstavlja moderan dizajn i funkcionalnost u jednom proizvodu. Osnova je visoko kvalitetan nerđajući čelik od kojeg je izrađen sam kanal, odvod i rešetka. ACO ShowerDrain C BlackLine, pored svog izgleda, posebno privlači pažnju i zbog velikog protoka, male visine ugradnje i vrlo lakog održavanja.

Glavne karakteristike:

  • Ugradbena visina 65 mm sa horizontalnim izlivom DN 50. 
  • Komplet: Kanal i Solid rešetka
  • Materijal: Nerđajući čelik
  • Boja: Crna mat
  • Horizontalna prirubnica
  • Odvojivi sifon za optimalno čišćenje

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstKada mislite u skladu sa prirodom onda ste deo nje
Sledeći tekstPravi potez za savršen izgled poda
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.