RELAZZO Kolekcija podnih obloga za najzahtevniju primenu

TERASE, KAO STVORENE ZA NAS

Program podnih obloga RELAZZO se karakteriše kroz puno izuzetnih odlika. Otporan je, ne kliza se, ne kruni i ne cepa se, dugovečan je, otporan na grebanje. Osim toga, optički je Highlight za svaku baštu.

REHAU, Relazzo deking
REHAU, RELAZZO Kolekcija podnih obloga

RELAZZO kolekcija dekinga ima za svakoga pravu stvar:
Klasičan i elegantan: Sa grubim nazubljenjem RELAZZO puro je posebno pogodan za velike površine. Na raspolaganju u osam prirodno lepih boja, kao stabilan šuplji, ili masivan pun profi l, odgovara bilo kom okruženju.

Uz njega postoji i kolekcija RELAZZO finello & naturo, koji sa prirodnim izgledom drvenih pora fascinira ljubitelje dizajna, a bosonogo hodanje pretvara u uživanje.

RELAZZO deking je trajno stabilan u formi i izgledu, otporan na spoljne uticaje, lak za održavanje i dugovečan. Njegova elegantna struktura, nazubljena i četkana površina, daju daskama prirodan karakter drveta. Izgledaju kao da su od drveta, osećaj je kao kod drveta, lako se obrađuje kao drvo, čak i miriše kao drvo, ali je mnogo lakši za održavanje. I ne samo to: površina je ekstremno antiklizna, ne puca i ne kruni se. Deking ispunjava najstrožije antiklizne klase po DINu 51097, pa uz ostale ateste ostvaruje i 10 godina garancije.

REHAU, Relazzo deking
REHAU, RELAZZO Kolekcija podnih obloga

Najbolji kvalitet koji dajemo nije samo u korišćenju, već i u obradi i postavljanju: Daske se pomoću patentiranog sistema spojnica, ekstremno brzo mogu montirati. Predbušenje više nije potrebno.

Nema granica primenama i načinima postavljanja: Veliki broj boja i šest različitih površinskih obrada daju „Izgled drveta“ za svačiji ukus. Brušenje, bojenje i uljenje sa RELAZZO dekingom više nije potrebno. Čak i kod ekstremnih klimatskih uslova deking ima izuzetnu stabilnost boje.

REHAU, sertifikati RELAZZO deking

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci,
T. +381 11 3770 318
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.com

Prethodni tekstSAJAM: DOMOTEX 2018 – FASCINANTNI svet podova na jednom mestu
Sledeći tekstRubio Monocoat LED ulje – U dosluhu sa prirodom