Održivi gumeni podovi od plute

Održivi podovi se proizvode od održivih materijala koji smanjuju loše uticaje na ekosisteme tokom svog životnog ciklusa. Smatra se da održivi podovi stvaraju sigurnije i zdravije zgrade i garantuju budućnost za tradicionalne proizvođače obnovljivih izvora.

Osobine gumenih podova od plute

Zandur je eko – zeleni gumeni pod od plute, održiv, koji se sastoji od 65 odsto recikliranog i obnovljivog materijala.Dostupan je u 36 standardnih boja u rasponu od hladnijih do toplijih neutralnih tonova u zavisnosti od odgovarajuće šeme dizajna. Otporan je na klizanje, udobnan i smanjuje buku. Lak je za održavanje bez upotrebe završne obrade ili voskova, i ima garanciju na 10 godina. Ovi podovi imaju odlične toplotne i akustične osobine.

Filozofija je jednostavna – zeleni proizvodi ne moraju da budu skupi. Kao inovator gumenih podova od plute kompanija Zandur zna šta je potrebno da bi se kvalitetan proizvod koji je jednostavan za instalaciju dobro iskomercijalizovao. Sa sopstvenim laboratorijskim objektima u SAD-u, Zandur ima sposobnost vođenja industrije u najsavremeniju, zelenu proizvodnju podova.

Pod od plute

Dodavanjem plute originalna boja poda se ne menja. Gazišta stepeništa su takođe dostupna sa ili bez abrazivnih traka umetnutih u standardni završni sloj.

Primena

Gumirani podovi od plute su idealni za dnevne prostorije, kuhinje i kupatila, poslovne kancelarije, restorane i hotele.

Ekološka odgovornost

Gumeni podovi od plute su ekološki odgovoran izbor za arhitekte, dizajnere, izvođače i vlasnike poslovnih prostora u stvaranju održive ekološke zgrade.

Podovi od plute