Reč urednika – Devetu godinu sa vama – časopis „PODOVI“, broj 33, novembar 2016.

Poštovani,

Izlaskom ovoga izdanja časopisa “Podovi” ulazimo u devetu godinu konstantnog rada na jedinom usko-stručnom izdanju u regionu. Pre tačno osam godina, 2008.godine, izašao je prvi broj “Podova”. Imali smo jasan cilj ispred sebe, znali smo kakvo izdanje želimo i verovali da neće proći mnogo vremena kada će nas podržati dobar deo kompanija iz ovog sektora. Nakon toga je počela svetska ekonomska kriza što je pogodilo i našu malu zemlju. Ni tada nismo ustuknuli. Ređala su se izdanja, jedan, pa drugi, treći i četvrti redizajn časopisa, da bismo ostali skoro pa usamljeni u sektoru građevinskog izdavaštva. Danas smo odlično pozicionirani i verujem da ne postoji firma koja se bavi podovima na bilo koji način da ne dobija ili da nije čula za naše izdanje. Za to je, verujemo, zaslužna energija koju mi ulažemo u svaki naš tekst, u svaku stranicu, na svaku objavu na našem internet sajtu.

Časopis PODOVI br 33, novembar 2016
Časopis PODOVI br 33, novembar 2016

Pažljivim odabirom autora koji pišu za nas, te izborom tema i na kraju radom na internet stranici www.podovi.org. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa ljudima iz struke i sa posetiocima našeg sajta koji traže određenu vrstu podne obloge ili nas kontaktiraju kako bi se posavetovali oko izbora materijala. Pratimo svetske trendove i u štampanim i elektronskim medijima, pa smo tako prvi kod nas izašli sa jednim drugačijim formatom časopisa i prvi omogućili posetiocima portala da naše izdanje listaju, čak i na mobilnom telefonu. Nekako mi se čini da put do vrha i nije bio toliko težak koliko je teško zadržati se na istoj poziciji. Naša redakcija koja broji četiri člana uz 10-ak autora koji pišu za nas svakodnevnom komunikacijom radi na unapređenju štampanog i elektronskog izdanja.

Pre dve godine smo uradili četvrti redizajn časopisa, a u 2017.godinu ulazimo sa novim redizajnom štampanog izdanja, a na internet stranici www.podovi.org krećemo sa implementacijom poslovnog adresara i sa katalozima proizvoda, a sve u cilju da se čitaocima i posetiocima portala odužimo za poverenje koje nam ukazuju.

Ovo izdanje “Podova” će imati svoju promociju na Beogradskom sajmu nameštaja na kojem već osam godina imamo izložbeni prostor, a časopis će dobiti svi izlagači i posetioci na našeg štanda. Stručni tekstovi, izveštaj sa Cersai-a iz Bolonje, dva intervjua, nekoliko najava, ukratko je sadržaj novog broja, a mi smo ponosni upravo na ovo izdanje jer sa njim ulazimo u devetu godinu postojanja.

Još jednom hvala čitaocima i našim klijentima koji veruju da je naš časopis pravo mesto za njihovu promociju, a mi ćemo se truditi da svakodnevnim radom unapređujemo i časopis i našu internet stranicu.

Čitamo se i dalje…

potpis Predrag RadjenS poštovanjem
Predrag Rađen,
urednik izdanja

Časopis PODOVI br 33Klikom ovde možete pročitati najnovije izdanje časopisa PODOVI