Strast prema podovima od plute

U modernom dizajnu enterijera, stvaranje prostora sa stilom i ličnošċu počinje sa lepim i izražajnim podovima. Korišćenje i kombinovanje različitih oblika prirodne plute, stvorena je jedinstvena kolekcija koja otvara novi pristup u dekoraciji, u skladu sa prirodom ljudskih emocija.

Podovi od plute

Stil, šarm i prefinjenost prirodnog dizajna, pruža stvaranje atmosfere pune autentičnosti i karaktera. Podovi od plute obezbeđuju savršen spoj lepote, komfora i najviših standarda izdržljivosti.

Kombinujući tradicionalne i moderne karakteristike, podovi od plute su napravljeni od jedinstvene višeslojne strukture. Gornji završni sloj zaštite od habanja sprečava nastanak ogrebotina. Različiti podovi od plute pravljeni su sa slojem izuzetno tankih listova furnira a, ispod je postavljen osnovni sloj presovane plute koja pruža stabilnost, toplinu i udobnost pod vašim nogama.

 

Podovi od plute zbog svojih elastičnih osobina, imaju sposobnost da povrate svoje čvrste uticaje, čime povećavaju radni vek poda.

Sa ovakvim podovima, nema potrebe da se investira ekstra podloga za poboljšanje zvuka i termičkih svojstava. Ċelije prirodne plute su savršeni zvučni amortizeri i izolatori.

Tehnologija plute

Korišćenjem jedinstvene multi¬slojevite strukture koja kombinuje vrhunsku tehnologiju sa ekskluzivnim prirodnim svojstvima plute, ostvaren je viši standard podova.

 

Udobnost plute u vašem domu

Pluta je priroda u svom najboljem ruhu. Topla, udobna i tiha pod nogama, brzo postaje popularna kao vrsta poda, naročito u kombinaciji sa modernim dezenima i  bojama. Pluta smanjuje buku, antialergijska je, niskoemisiona i lako se održava.