Veličanstveni laminatni podovi koji unose boje i šare u moderan enterijer

Laminati unose boje i nove obrasce u savremeni dizajn enterijera, nude brojne ideje u enterijeru za stvaranje jedinstvene i savremene sobe. Podovi su važan element kućnog redizajna i unutrašnje dekoracije. Predivan laminat privlači pažnju i daje savremeni duh modernog dizajna. Stari parket je priča o luksuznosti, dok savremeni laminat je nov način za stvaranje fenomenalnog podnog ukrasa prirodnim materijalima, uzbudljivim bojama i dezenima koji izgledaju neobično i prijatno.

Laminat kao materijal

Laminat je višeslojan materijal koji dolazi u raznim neutralnim bojama od prirodnog drveta, ili živim bojama , koji dramatično menjaju savremeni dizajn enterijera.

Savremeni laminati obuhvataju mnoštvo različitih tekstura i šara. Drvo ili koža kao laminat izgledaju dramatična i luksuzno. Laminat omogućava iznenađujuċi dizajn poda i ulepšava boravak bojama i kontrastima.

 

Redizajn podnih dekoracija

Ukoliko volite da redizajnirate svoj kućni enterijer, dodajući jedinstvene dekorativne akcente vašim idejnim podovima, razmislite o laminatnom dizajnu koji je zanimljiv i neobičan.

Klasične podne dekoracije podsećaju na rustično drvo i vrlo su interesantne. Govore o prošlosti i tradicionalnim vrednostima. Novi trendovi u dizajnu enterijera su u vidu novinskih štampanih elementa, pisma i energičnih boja, koji asociraju na neprestanu životnu igru. Savremena tehnologija štampe dozvoljavaju stvaranje laminata sa slikama, poput rustičnog ili recikliranog drveta, prirodnog kamena, cigle, kože ili teksture tkanine.

Bilo koju vrstu laminate da postavite, svaki ima isti cilj – a to je da ugođaj boravka u prostoriji podignu na najviši moguċi nivo komfora i prijatnosti.

Prethodni tekstVažna odluka prilikom dekoracije svakog doma
Sledeći tekstStrast prema podovima od plute