Stauf, vodeći snabdevač tehnologije sistema podova

Stauf je pokretačka snaga u razvoju i istraživanju u polju lepkova.

Istorijat Stauf-a

Stauf je vodeći dobavljač sistema za parket tehnologiju. On istražuje, razvija i proizvodi inovativne adhezione sisteme lepljenja na visoko – kvalitetnoj sirovinskoj osnovi. Pored najnovijih sistema lepljenja, Stauf nudi i čitav opseg proizvoda za pripremu poda i odabrane proizvodne portfolie završnih sistema za profesionalnu površinsku obradu. Stauf asortiman je dopunjen visoko kvalitetnim dodacima za ugradnju i popravke. Dugogodišnjim iskustvom kao i kontinuiranim napretkom u proizvodnom i istraživačkom okruženju, omogućen je kvalitet proizvoda na najvišem nivou i postavljeni su standardi za kupce.


Stauf je ostao porodično preduzeće čak i nakon 180 godina postojanja, prolazeći kroz šest generacija koje su iskazivale i otvarale svoje srce i dušu u razvoju i proizvodnji lepila za trgovinu.
Dug put od običnog lepka do veštački proizvedenih posebnih lepila predstavlja industrijsku istoriju, a kompanija Stauf je vitalni deo toga – od 1828. godine.

Misija kompanije

Dobra manufaktura je fundamentalno pitanje znanja i upotrebe najboljih materijala. Oblast rada Stauf kompanije je u razvoju i proizvodnji idealnih proizvoda. Razvoj, proizvodnja i distribucija lepila i dodatnih disperzionih proizvoda, proizvoda u prahu, rastvarača i poliuretana nisu samo mukotrpan rad zaposlenih u kompaniji, već i njihova strast.

Stauf-tehologija sistema podova

Stauf proizvodi podležu stalnoj kontroli inspekcije u skladu sa najviše rigoroznim i modernim kriterijumima kvaliteta. Kompanija Stauf razvija individualna sistemska rešenja za podnu tehnologiju i razmenjuje iskustva sa kupcima.

Adhezioni sistemi lepljenja