Šperploče od eukaliptusa

JAF nudi uzbudljivu alternativu ruskoj brezovoj šperploči – šperploču od eukaliptusa. Otkrijte raznovrsne proizvode od eukaliptusove šperploče koji su sada dostupni.

Trenutna situacija na tržištu zahteva pronalaženje novih rešenja za proizvode koji su nekada bili lako dostupni. U sektoru šperploče, nedostatak breze iz Rusije posebno naglašava potrebu za alternativnim materijalima. Šperploča od eukaliptusa predstavlja materijal koji se može koristiti na mnogo različitih načina, pružajući novo rešenje u ovoj industriji.

Eukaliptus je vrsta tvrdog drveta, a šperploča napravljena od njega poseduje tehnička svojstva slična onima od breze, uz veliku raznovrsnost primene. U ponudi JAF-a nalaze se različiti proizvodi od eukaliptusa, uključujući sitoštampane ploče i betonske oplate, kao i ploče sa bukovim furnirom. Detaljna svojstva ovih proizvoda predstavljena su u novim tehničkim listovima. U JAF-u možete kupiti iverice od eukaliptusa direktno putem online prodavnice ili preko vaše kontakt osobe.

Protivklizna šperploča od eukaliptusa

Protivklizna šperploča od eukaliptusa sa filmskim premazom sa obe strane, sa utisnutim uzorkom protiv klizanja, koristi se kao podna obloga u malim kombijima, auto prikolicama, konstrukciji bina i skela, kao i za police protiv klizanja.

Šperploča od bukve

Šperploča bukva od eukaliptusa Twin je višenamenski materijal koji se koristi u raznim primenama gde je potreban odličan balans između težine i čvrstoće. Njena glatka i ravna površina pruža idealnu osnovu za različite vrste premaza.

Proizvode ćete pravi proizvod u JAF online prodavnici!

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs