REKLI SU O NAMA… Darko Trpovski iz kompanije Magic Floor: Odličan 5!

Svakodnevno razgovaramo sa našim klijentima i osluškujemo njihove i potrebe tržišta i na taj način radimo u interesu svih nas. Naša redakcija namerava da nastavi započetu misiju. Veliku zahvalnost dugujemo našim čitaocima, klijentima, autorima koji pišu za nas i vama koji nas pratite iz broja u broj.

Povodom jubilarnog, 50. broja, razgovarali smo i sa Darkom Trpovskim, vlasnikom kompanije Magic Floor čije odgovore vam prenosimo u celosti.

Već više od 12 godina imamo istu misiju, edukaciju i informisanje naših čitaoca. Kakvo je vaše iskustvo sa časopisom „PODOVI“ i redakcijom koja ponosno stoji i potpisuje svaki broj?

Moje iskustvo je tačno takvo kao i vaše pitanju. Edukativno, transparentno, u korak sa vremenom, stilski …

Trudimo se iz broja u broj da dotaknemo svaku grupu proizvoda koji imaju veze sa „PODOVIMA”. Šta mislite o stručnim tekstovima u našem časopisu?

Smatram da su vaši stručni tekstovi na visokom nivou, veoma profesionalni i objektivni.

Koliko su vaši proizvodi evoluirali i napredovali u poslednjoj deceniji?

Mogu reći da su od starta bili na visokom nivou, a kao dokaz može poslužiti pokazatelj da sve veći broj proizvođača manje ili više uspešno kopira naš model. Dovoljno je da se samo osvrnete na vaše časopise i biće sve jasno. Ono što su naši proizvodi dobili je više potvrde kvaliteta kroz razne sertifikate i unapređenje kroz marketing.

Magic Floor d.o.o. stepenište
Magic Floor d.o.o. stepenište

Naš je utisak da se u poslednjih nekoliko godina fokus stavlja na kvalitet. Da li smo u pravu?

Da, ja iskreno verujem u to. Naš stav je od prvog dana bio i ostao kvalitet na prvom mestu!!!!

Kako ste se izborili sa problemima izazvanim virusom COVID 19 u prošloj godini i šta očekujete od 2021. godine?

Nije bilo lako, nešto novo za sve nas. Kad se sve sabere shvatite da vas opet samo kvalitet i visoka poslovnost mogu održati na površini. 2021. će biti teška godina i pored zdravlja koje svima iskreno želim na prvom mestu, samo veliki rad uz gvozdenu disciplinu mogu dovesti brod u mirnu luku.

Prateći moderne trendove dva puta smo menjali format časopisa i sam dizajn. Znamo da je pored sadržaja važan i vizual samog izdanja. Sada je na pomolu i treći redizajn i novi format. Koliko časopis vizuelno ispunjava vaše kriterijume?

I više nego što sam očekivao. Pre svega je bitan sadržaj u časopisu koji je zaista odličan, a uz to novi format – ostaću u žargonu – puna šaka brade.

Magic Floor d.o.o. - Drveni podovi
Magic Floor d.o.o. – Drveni podovi

Šta je ono što biste promenili ili dodali u nekom od narednih brojeva?

Pa definitivno bi voleo da dobijem mišljenja i iskustva naših korisnika, kupaca, stvarna, iskrena bila ona pozitivna ili negativna.

Svaki časopis treba da prati i adekvatan portal. Naša web stranica www.podovi.org je jedna od najposećenijih u celom regionu. Kako vam se čini sadržaj i vizual iste?

Biću kratak – odličan 5!

Spremamo 50. broj časopisa i nikada nismo odložili niti preskočili neki broj. Šta mislite zašto toliko dugo trajemo?

Zato što verujete u sebe, posvećeni ste poslu, volite ono što radite, poštujete i cenite vaše saradnike i klijente, držite do kvaliteta i iskreno se predstavljate.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Prethodni tekstZorka Keramika je postala deo porodice Čuvarkuća
Sledeći tekstUCRETE – vrhunski podni sistem za objekte prehrambene, farmaceutske i hemijske industrije