Reč urednika: Otkrijte sve šta nosi nova stranica kao i novi broj!

Budite gosti ili učesnici na Konferenciji „ArchyEnergy 2024“ koja će se održati 8-9. aprila u Novom Sadu

Dragi čitaoci,

Sa velikim zadovoljstvom i entuzijazmom ulazimo u 16. godinu postojanja vašeg i našeg časopisa „Podovi“. Ponosni smo na dugogodišnju posvećenost promovisanju struke, podova i podnih obloga u Srbiji, mada znamo da nas čitaju u celom Regionu. Veliku zahvalnost dugujemo i našim klijentima koji prepoznaju našu Medijsku platformu kao idealno mesto za promovisanje svojih proizvoda i usluga, a isto tako znaju da časopis stiže na pažljivo odabrane adrese iz struke, a opet respektuju naš rad i trud sve ove godine.

U ovom broju možete čitati zanimljive razgovore sa renomiranim arhitektama kojima su „Podovi“ jedno od omiljenih stručnih štiva. To su Goran Vojvodić i Lazar Kuzmanov, koji će podeliti svoje vizije i iskustva koja se odnose na projektovanje i način na koji biraju podove za svoje projekte, kao i njihov odnos prema investitorima za koje projektuju. Pored toga, predstavljamo vam nekoliko izvanrednih projekata koje su projektovali naše talentovane arhitekte, kao i najnovije trendove i inovacije u ovoj oblasti.

Spremili smo za vas i sveobuhvatni izveštaj sa Sajma Domotex u Hanoveru, gde smo svedoci najnovijih dostignuća vodećih kompanija iz segmenta podova, podnih obloga i prateće industrije. Svi koji su posetili ovu prestižnu manifestaciju mogli su na jednom mestu videti trendove i nove tehnologije, a isto tako se i povezati sa ključnim akterima u ovoj dinamičnoj industriji.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete u Regionalnoj Konferenciji sa Izložbom „ArchyEnergy 2024“, koja će se održati 8-9. aprila u Master Centru u Novom Sadu. Ovogodišnja konferencija fokusirana je na temu „Zelena arhitektura za održivu energetsku budućnost“ i predstavlja jedinstvenu priliku za povezivanje s ključnim akterima u oblasti arhitekture, energetske efikasnosti, tehnoloških inovacija, kao i održivih građevinskih rešenja.

Dvodnevna konferencija sa izložbom proizašla je iz dugogodišnje posvećenosti građevinsko-arhitektonskih časopisa i portala „Podovi“, „Grenef“ i „Prozori+Vrata“. Ovaj događaj okuplja stručnjake, kompanije i organizacije posvećene razvoju održivih rešenja u oblasti arhitekture, gradnje i energetske efikasnosti.

Smatramo da će vaše prisustvo ili učešće na ArchyEnergy 2024 imati izuzetan značaj za vas, ali i vašu kompaniju jer ćete se na taj način povezati sa ključnim akterima i stručnjacima iz industrija, dok ćete kroz aktivno angažovanje imati priliku da se predstavite potencijalnim klijentima i partnerima.

Zahvaljujemo vam se na podršci tokom proteklih godina i radujemo se vremenu koje je ispred nas, kao i kreiranju zanimljivog i edukativnog sadržaja i deljenja stručnih informacija, inspiracija i inovacija iz sveta podova. Čitajte nas i na najposećenijem portalu iz branše www.podovi.org.

SVA PRETHODNA IZDANJA MOŽETE PRONAĆI NA JEDNOM MESTU – LINK!

Čitamo se i dalje!

Predrag Rađen, urednik izdanja

potpis Predrag Radjen, urednik izdanja

Prethodni tekstZašto je behaton dobar izbor
Sledeći tekstDOMOTEX 2024: Internacionalnost, održivost i umrežavanje