Semmelrock – Već 60 godina inspirišu nas betonski proizvodi

Tu strast nazivamo „Passion for paving“!

Dvorište kao produženа dnevna soba na otvorenom poziva na druženje s najdražim prijateljima ili na opuštanje i prijatnu razonodu. Dizajnirati novu ili renovirati postojeću baštu znači pre svega darovati tom prostoru identitet. Kao dizajner otvorenog životnog prostora, mi smo specijalizovani da Vas u tome podržavamo.

S našim rešenjima za dizajn spoljnih prostora postavite temelje estetike, vrednosti i posebnosti Vaše životne okoline. U ovom katalogu otkrijte naše bezvremenske ili inovativne proizvode, ekskluzivne i jedinstvene površine kao i sistemska rešenja koja smo razvili. Saznajte kako kombinovati proizvode, istražite njihova svojstva, raznolikost boja, uverite se u kvalitet proizvoda u stvarnom okruženju.

Semmelrock - Bradstone Blue Lias kolekcija, behaton ploče
Semmelrock – Bradstone Blue Lias kolekcija
Semmelrock - La Linia kolekcija, behaton ploče
Semmelrock – La Linia kolekcija, behaton ploče

Osim toga, naši poslovni partneri – trgovci građevinskim materijalom, baštenski centri i podopolagači su takođe spremni da Vas savetuju o prednostima naših proizvoda. Široki spektar Semmelrock proizvoda daje Vam puno prostora za oblikovanje prostora prema Vašim željama i idejama. Pronađite inspiraciju u ovom katalogu i veselite se lepim baštenskim danima sa proizvodima Semmelrock Stein + Design.

Semmelrock katalog možete pogledati klikom na LINK

 

www.semmelrock.rs
SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
Otok Oštarijski 4e, 47300 Ogulin, Hrvatska
semmelrock@semmelrock.hr
www.semmelrock.rs

Tehničko-komercijalna podrška Srbija:
Slobodan Bukvić +381 63 588 756
slobodan.bukvic@semmelrock.com
Gordana Andrić +381 64 1540 998
gordana.andric@semmelrock.com

Prethodni tekstPrirodni materijali najvišeg kvaliteta – JBA d.o.o.
Sledeći tekstPolet keramika – Naša keramika je večna
Više od 50 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama na području proizvodnje betonskih behatona, ploča, cvetnjaka, zidova, ograda, ivičnjaka... čime su se u centalnoj i istočnoj Evropi etablirali kao vodeći eksperti u oblikovanju vanjskih površina. Preko 350 različitih proizvoda, boja, formata, površina osiguravaju rešenja i za najzahtevnije površine. Saradnici Semmelrocka kompetentni su sagovornici kako arhitekata tako i privatnih kupaca.