Referentni projekti kompanije Semmelrock

Najbolja referenca su naši projekti. Uvaženi arhitekti i naši opločnici čine dobitnu kombinaciju!

Grad Srbobran

Srbobran je maleni grad u Vojvodini koji se sastoji od 3 naselja. Do 1904 Srbobran je nosio ime Szent Tomas. 2015te godine centar grada kompletno je preuređen te opločen Arte opločnicima i Penter podnom klinker opekom.

Ulice opločene Arte opločnikom, antracit boje, nogostupi Penter klinker opekom crvene boje: savršen recept da maleni gradić dobije konture europskog grada.

Kamp Mon Perin Bale

Smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka, u blizini srednjovjekovnog gradića Bala, renovirani kamp Mon Perin idealno je mjesto za opuštajuće odmore u netaknutoj prirodi.

Kamp se proteže 9 km uz obalu, a zahtjev investitora je bilo preuređenje svih objekata . Postojeći objekti rekonstruirani su na najbolji mogući način i danas je slika kampa potpuno drugačija – maštovita pročelja zgrada, pomno birani materijali. Svi objekti povezani su stazicama opločenima Rettango opločnikom. Jednostavan dizajn Rettanga još više je naglasio posebnosti novih objekata u kampu.

Autori: NFO d.o.o.
Projektni tim: Kata Marunica, Nikica Pavlović, Nenad Ravnić, Filip Vidović
Voditelj projekta: Ivan Fabris, I.F. Projekt d.o.o.
Investitor: Mon Perin d.o.o.

Luka Rijeka

Luka Rijeka je naša glavna hrvatska luka koja je važan europski lučki centar za tranzitni promet. Voditelj Rajko Račeta odabrao je naš proizvod sistem cestovnih opločnika Einstein.

Luka Rijeka je naša glavna hrvatska luka, koja je važan europski lučki centar za tranzitni promet. Terminali za teretni te za putnički promet omogućuju neprekidni transport robe i putovanje putnika.

Za modernizaciju popločene površine voditelj Rajko Račeta odabrao je naš proizvod sistem cestovnih opločnika Einstein. Dnevno opterećenje lučkog prostora neprekidnim dovozom tereta zahtijevao je proizvod koji je posebno izdržljiv na velika opterećenja. Precizno pozicionirani sistem utora i reški jamči da opločnik nema pomicanja niti u jednom smjeru kod velikog opterećenja i kočenje teških teretnih vozila.

Ime arhitektonskog ureda: Strabag d.o.o.
Godina izrade projekta: 2009. godine
Veličina opločene površine: 7.000 m2
Proizvod koji se koristio:
Einstein, siva i antracit
10 x 20 x 10 cm
20 x 20 x 10 cm

www.semmelrock.rs
SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
Otok Oštarijski 4e, 47300 Ogulin, Hrvatska
semmelrock@semmelrock.hr
www.semmelrock.rs

Tehničko-komercijalna podrška Srbija:
Slobodan Bukvić +381 63 588 756
slobodan.bukvic@semmelrock.com
Gordana Andrić +381 64 1540 998
gordana.andric@semmelrock.com