Proizvodi Semmelrock Stein + Design dostupni u Srbiji

Više od 50 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama na području proizvodnje betonskih behatona, ploča, cvetnjaka, zidova, ograda, ivičnjaka… Time su se u centalnoj i istočnoj Evropi etablirali kao vodeći eksperti u oblikovanju vanjskih površina.

Preko 350 različitih proizvoda, boja, formata, površina osiguravaju rešenja i za najzahtevnije površine. Saradnici Semmelrocka kompetentni su sagovornici kako arhitekata tako i privatnih kupaca.

Proizvodi Semmelrock Stein + Design - betonski behaton
Semmelrock Stein + Design d.o.o. – Bradstone Old Town

Strategija Semmelrocka je jasno usmjerena prema inovacijama, kombinaciji estetike i velike funkcionalnosti.

Semmelrock je stopostotna sestrinska firma Wienerberger grupe i raspolaže modernom industrijskom bazom i eficijentnom proizvodnjom i distribucijskom mrežom u celoj srednjoj i istočnoj Evropi.

U 16 proizvodnih pogona u 8 zemalja – Austriji, Slovačkoj, Češkoj,Mađarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Rumuniji i Bugarskoj – te u poslovnim uredima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini zaposleno je preko 1000 ljudi.

U Srbiji proizvode Semmelrocka možete kupiti kod distributera, na stovarištima građevinskog materijala u većim gradovima (Novi Sad, Beograd, Požarevac, Pančevo, Stara Pazova, Ruma, Sremska Mitrovica, Subotica). Broj saradnika i prodajnih mjesta proizvoda Semmelrock u Srbiji stalno raste. U proteklih 10tak godina Semmelrock je sa svojim partnerima u Srbiji izveo velik broj referentnih objekata (privatnih i javnih) koji i danas potvrđuje kvalitet i bezvremenski dizajn.

Proizvodi Semmelrock Stein + Design - betonski behaton
Semmelrock Stein + Design d.o.o. – Asti Natura

Semmelrock proizvodi imaju široku primenu – od trgova i ulicapa do privatnih vrtova i staza. Pri tome Semmelrock ne nudi samo proizvode već kompletna rešenja za uređenje te širok asortiman dodatne opreme (vrtna rasveta, aluminijski ivičnjaci, obluci…).

Na web stranicama www.semmelrock.rs potražite inspiracije i preslikajte tu atmosferu na spoljni životni prostor. Strast Semmelrocka je „Passion for Paving“.

www.semmelrock.rs
SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
Otok Oštarijski 4e, 47300 Ogulin, Hrvatska
semmelrock@semmelrock.hr
www.semmelrock.rs

Tehničko-komercijalna podrška Srbija:
Slobodan Bukvić +381 63 588 756
slobodan.bukvic@semmelrock.com
Gordana Andrić +381 64 1540 998
gordana.andric@semmelrock.com

 

Prethodni tekstSISTEMI DEKORATIVNIH PODOVA – Sikafloor® DecoDur Compact
Sledeći tekstBaumit openSystem – Ko vam može garantovati zidove koji dišu?
Više od 50 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama na području proizvodnje betonskih behatona, ploča, cvetnjaka, zidova, ograda, ivičnjaka... čime su se u centalnoj i istočnoj Evropi etablirali kao vodeći eksperti u oblikovanju vanjskih površina. Preko 350 različitih proizvoda, boja, formata, površina osiguravaju rešenja i za najzahtevnije površine. Saradnici Semmelrocka kompetentni su sagovornici kako arhitekata tako i privatnih kupaca.