Polet keramika – Naša keramika je večna

Polet Keramika s pažnjom oblikuje sirove materijale u prefinjene elemente dizajna. Od prašine, kamena i zemlje do Vašeg ličnog prostora.

Polet keramika Vam predstavlja u svom katalogu dekorativna rešenja za pokrivanje površina zidova i podova koja što osim toga što omogućavaju ispoljavanje sopstvenog stila u enterijeru i eksterijeru doprinose i boljem kvalitetu života. U našem radu i razvoju proizvoda primenom inovativnih tehnologija kao i materijala eminentnih španskih i italijanskih proizvođača, pratimo potrebe stručnjaka iz sveta arhitekture i građevinarstva, pružajući im slobodu u kreiranju mnoštvom različitih formata, tekstura, reljefa, sa pažljivo odabranim spektrom neutralnih i harmoničnih boja i tonova.

NEXE keramika, kolekcija Piedro
Foto: NEXE keramika, kolekcija Piedro
NEXE keramika, kolekcija Tavola
Foto: NEXE keramika, kolekcija Tavola

Prelistajte NOVI katalog Polet keramike za 2018. godinu

Naša keramika je večna. Upravo zbog toga kolekcije koje stvaramo predstavljaju fuziju tradicije i mode, čineći prostore elegantnim, sofisticiranim i savremenim. Naša inspiracija je uravnotežena lepota prirode, te zbog toga transformišemo teksture drveta, mermera, kamena i metala u keramičke materijale sa superiornim tehničkim i estetskim karakteristikama.

keramika profilna

Polet keramika d.o.o.
Železnička 13
23272 Novi Bečej, Srbija
Tel: +381 (0)23 773 231
Fax: +381 (0)23 773 035
keramika.prodaja@nexe.rs
www.nexe.rs