Sajam nameštaja 2016 – polazno mesto za opremanje prostora

U vremenima kada svetsko tržište podrazumeva i diktira stalno usavršavanje i visoke standarde, a potrebe čoveka u prostorima za stanovanje i rad podrazumevaju veći komfor i više standarde, Sajam nameštaja i dalje je najveći privredni događaj u regionu u oblasti drvne industrije i proizvodnje nameštaja.

54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije održaće se od 8. do 13. novembra na Beogradskom sajmu. U halama 5 i 11 paralelno će se odvijati 54. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće od 8. do 12. novembra, i ponudu upotpuniti širokom paletom repromaterijala za izradu nameštaja, površinsku obradu i spajanje, okovima, ukrasima, mašinama i alatima za obradu drveta.

Manifestacija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu sagledaju najnoviji modeli proizvoda i materijala za opremanje i uređenje enterijera, nameštaj svih vrsta i namena, različitih stilova i materijala kao inspiracija za uređenje najrazličitijih prostora: za stanovanje, radnih prostora, ugostiteljskih objekata, hotela i javnih objekata.

Dominantan dizajnerski segment i prisustvo eminentnih stručnjaka ukazaće u kom pravcu treba razmišljati kada je reč o uređenju i opremanju savremenih prostora i enterijera. Ponuda izlagača zadovoljiće sve faze radova po visokim standardima, od projektovanja i opremanja, izrade po narudžbini, podnih i zidnih obloga, rasvete, ugradnog nameštaja, galanterije i dekora.

54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

U domenu podnih i zidnih obloga program na sajmu uključuje inovativna, estetska, ekonomična rešenja, najkvalitetnije tepihe i tekstilne podne obloge, parkete, brodske podove, laminate i zidne obloge.

Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije prikazaće asortiman repromaterijala za izradu nameštaja (građa, stolarske ploče, furniri, folije, kant trake); repromaterijale za površinsku obradu i spajanje (boje i lakovi, sve vrste lepkova, razređivača, brusnih papira); novi asortiman okova i ukrasa za nameštaj (bravice, šarke, kvake, ručice, žice, opruge i ukrasni elementi); bogat izbor tekstila i tkanina za nameštaj, kože za nameštaj, tehnološki nove materijale, poliuretanske pene, sunđere, elemente od gume i plastike i dr.

Izuzetan izbor modela ugradnog nameštaja uključuje: vrata, prozore, stepenice, pregradne elemente, roletne, žaluzine, tende, kamine i peći. Galanterija i dekor ponudiće ideje i rešenja za oplemenjivanje enterijera najmodernijim zavesama i draperijama, pozamanterijom i dekorativnim tkaninama, lajsnama i drugim ukrasnim elementima.
Sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije će prikazati najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade. Osavremenjene pilane, sušare, mehanički, električni i pneumatski alati pokazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja.

Ekskluzivne sajamske pogodnosti, niže cene i uslovi plaćanja, kao i besplatni saveti i konsultacije, posebno su primamljivi za posetioce i kupce koji na Sajam nameštaja tradicionalno dolaze pre početka adaptacije i renoviranja životnog ili radnog prostora.

Više informacija o Sajmu nameštaja na www.sajamnamestaja.rs

Beogradski sajam