Reč urednika: Struka uvek na prvom mestu

Poštovani,
Iza nas je Sajamsko izdanje na koje smo veoma ponosni. Komplimenti koje smo dobili od posetilaca Sajma građevinarstva i naših klijenata je pravi pokazatelj da smo izrasli u jedno od najboljih stručnih glasila u celom Ex Yu regionu. Sa Sajma smo došli bogatiji i za još novih adresa na koje će stizati “Podovi”, a to nam govori da su stručna izdanja i dalje na ceni i da smo interesantni za čitanje kako novim čitaocima, tako i onim starim koji su zadovoljni kvalitetom sadržaja našeg medija.

Časopis PODOVI - hidroizolacija i termoizolacija broj 44, avgust 2019
Časopis PODOVI broj 44, avgust 2019

Naša web platforma, takođe, beleži rast, pa nas sada dnevno čita nešto preko 2.500 posetilaca, a mi se trudimo kvalitetom tekstova i praćenjem najnovijih svetskih trendova iz ove oblasti da učinimo boravak na našoj stranici što zanimljivijim. To su očito prepoznali i naši klijenti pa dobar deo njih ima svoje banere na našoj internet stranici i objavom PR tekstova skreću pažnju svojih potencijalnih klijenata na svoje proizvode ili usluge.

Časopis PODOVI - hidroizolacija i termoizolacija broj 44, avgust 2019
Časopis PODOVI broj 44, avgust 2019

U ovom broju fokusirali smo se na “letnje” podove ili podne obloge za bašte, dvorišta, terase…U skladu sa tim u ovom broju SAVET UREDNIKA se odnosi na izbor dekinga – da li izabrati drvo ili wpc? Akcenat smo stavili i na održavanje podnih obloga kod nas, a rezultate ankete koja je bila implementirana na našem portalu 90 dana, komentarisali su stručnjaci nekoliko TOP brendova iz sfere podova kod nas. Saznaćete kojim sredstvima ne biste smeli da održavate određene podne obloge i koje greške se ovde najčešće ponavljaju.

Časopis PODOVI - hidroizolacija i termoizolacija broj 44, avgust 2019
Časopis PODOVI broj 44, avgust 2019

Interakcija sa stručnim licima iz vodećih kompanija u Srbiji koje se bave proizvodnjom ili distribucijom podnih obloga je odličan način da naši čitaoci iz prve ruke saznaju sve ono što ih muči, ili dobiju odgovore na sve ono na šta ne mogu naći objašnjenje, čak ni na netu. Mi smo tu da struku postavimo na pijadestal ili tamo gde joj je i mesto. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica koje se odnose na neku podnu oblogu, mi smo tu da vam damo odgovor ili da vaše pitanje postavimo stručnim licima sa kojima sarađujemo.

NOVO izdanje časopisa PODOVI prelistajte klikom na sliku ili na LINK

Pokušajte da odgovore na stručna pitanja ne dobijate od komšije Pere, već na pravoj adresi. Tako ćete uštedeti vreme i novac, a sa Perom ćete i dalje imati odličan odnos. Nekako smo na ovom podneblju navikli da svi sve znaju i da vam svi mogu dati odgovor na bilo koje pitanje. Što ne znači da je taj odgovor tačan. Greška prilikom izgradnje ili adaptacije objekta vas može skupo koštati. Zato smo mi tu, mi kao glasilo koje služi da edukaciju i stručna lica iz kompanija sa kojima sarađujemo.

Želim vam da napunite baterije na godišnjem odmoru, ako već niste, i da zajedničkim snagama finiširamo ostatak, za sve nas, uspešne građevinske sezone…

Čitamo se i dalje…
S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

potpis Predrag Radjen, urednik izdanja