Kampanja „Ko ima najbolje pločice“ Keramike Kanjiža ne prestaje da fascinira javnost

Keramika Kanjiža, vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, dobitnik je prestižne nagrade „PRiZnanje“ koju dodelju Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ). Kampanja „Ko ima najbolje pločice“ osvojila je nagradu u kategoriji „Korporativna komunikacija u malim i srednjim preduzećima“.

Keramika Kanjiža d.o.o. - Kampanja "Ko ima najbolje pločice?"
Foto: Keramika Kanjiža d.o.o.

Kompanija Keramika Kanjiža jedina je kompanija koja je ušla u finale ovog prestižnog takmičenja, i jedina kompanija koja je ujedno i dobila nagradu. Kampanja „Ko ima najbolje pločice?“ kreirana je sa idejom da promoviše brend koji postoji više od tri i po decenije, ali i da tri postulata kompanije – tradiciju, kvalitet i dizajn, prikaže na jedan drugačiji, zanimljiv i inovativan način.
„Ovo je druga nagrada koji je Keramika Kanjiža dobila od strane strukovnih udruženja, za kampanju „Ko ima najbolje pločice“.

Keramika Kanjiža d.o.o. - Kampanja "Ko ima najbolje pločice?"
Foto: Keramika Kanjiža d.o.o.

„Posebno smo ponosni što smo oba puta bili jedina kompanija koja se našla u društvu najvećih i najboljih agencija na tržištu Srbije. Cilj je bio pokazati da je Keramika Kanjiža lider u apsolutno svim segmentima poslovanja, ali i da najbolje kampanje nisu nužno najskuplje. Kampanja „Ko ima najbolje pločice“ konkurenciji je pokazala vrednost komunikacije, i koliko je ona neophodna za građenje i razvijanje uspešnog brenda.“ izjavila je Jovana Nikčević, pr menažder kompanije Keramika Kanjiža i vođa nagrađenog projekta.

Keramika Kanjiža d.o.o. - Kampanja "Ko ima najbolje pločice?"
Foto: Keramika Kanjiža d.o.o.

Za potrebe kampanje korišćeni su nesvakidašnji komunikacioni kanali i alati u cilju postizanja što boljih rezultata, među kojima su facebook live, influence marketing, media relations, event management i flash mob. Kampanja je dala očekivano dobre rezultate kao što je reach od skoro pola miliona korisnika facebooka i preko 800.000 putem objava u tematskim i lifestyle magazinima.

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža