Projektovanje, prodaja i ugradnja podnih i fasadnih obloga od prirodnog i veštačkog drveta

VARMONT doo već 10 godina se uspešno bavi prodajom i ugradnjom WPC (WoodPlasticPolymer) podnih obloga/DECKING-a. Od 2005. godine počeli smo sa prodajom i ugradnjom WPC DEKINGA kao prva firma te vrste u Srbiji.

Osnivač preduzeća kao i njen izvršni direktor je g.din Aleksandar Milošević dipl.ing.arh. Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stalnim usavršavanjem i ostvarenim rezulataima na rukovodećim pozicijama u velikim građevinskim kompanijma, publikacijama u renomiranim građevinskim časopisima stekao je Državnu projektantsku i izvođačku licencu.

Decking by VARMONT

Delatnost VARMONT– a je projektovanje objekata, prodaja i ugradnja podnih i fasadnih obloga od prirodnog i veštačkog drveta kao i izrada lakih metalnih konstrukcija od metala i nerđajućeg metala-inoxa.

VARMONT doo je zastupnik, distributer i ovlašćeni instalater više renomiranih Evropskih proizvođača WPC (WoodPlasticPolymer) podnih i fasadnih obloga…

Iz tog raloga VARMONT doo se svrstava u red vodećih preduzeća iz ove oblasti u Srbiji što dokazuji brojne reference izvedenih objekata kako rezidencijalnih tako i javnih objekata.

Naša čerka firma VARMONTE doo bavi se istom delatnošću na teritproji Crne Gore gde od 2014. godine ugrađujemo 20.000 m² WPC REHAU podne obloge/decking-a što je trenutno najveća isporuka WPC podova u Evropi.

Pružamo kompletnu uslugu od projektovanja, prodaje i ugradnje. Naša usluge podrazumevaju specifikaciju materijala, optimizaciju projekta, pripremu podloge/nivelacija preko štelujućih distancera, izrada metalne podkonstrukcije i sl/ i oblaganje podova, zidova, žardinjera i sl.

VARMONT doo se svrstava u red vodećih preduzeća iz ove oblasti u Srbiji
VARMONT doo deking

Pored toga bavimo se i izradom gotovog mobilijara obloženog WPC dekingom kao što su klupe, žardinjere, spoljne – outdoor kuhinje, i sl. Posebno izdvajamo oblaganje fasadnih zidova WPC i HPL kompakt pločama kao i oblogama od prirodnog egzotičnog drveta.

Kako u Srbiji tako i na teritoriji Crne Gore sarađujemo sa vodećim projektnim biroima i građevinskim firmama čiji smo dugogodišnji saradnici i podizvođači. Za proteklih 10 godina radili smo na mnogim značajnim projektima u zemlji.

Naši klijenti: DELTA HOLDING, EXING B&P, MPC HOLDING, Monterra – Crna Gora, Mol Petrol, PETROL, EURODOM,ENTEXT- Crna Gora, FASHON COMPANY, HYPO BANK- ALPE ADRIA, KTITOR, ENTERIJER JANKOVIĆ, BELGRADE WATERFRONT, CROWNIE PLAZA, itd

USLUGE:
1. Projektovanje
2. Prodaja i ugradnja podnih i zidnih obloga od prirodnog drveta / tik, lapacho, mahagoni i wpc kompozita, dekinga, podignutih podova.
3. Izrada metalnih konstrukcija, podkonstrukcija, nadstresnica i ograda od crnog metala i prohroma.

VARMONT doo

Izložbeni salon:
Pančićeva 10, 11 000 Beograd, Srbija
+381 11 292 80 06 • +381 11 292 80 55
aleksandar@varmont.co.rswww.varmont.co.rs

Prethodni tekstOdržavanje tvrdih podova
Sledeći tekstArmiranje i mikroarmiranje – Bolje performanse betona i ušteda materijala