Pravo je vreme za odabir grejanja, a norveški radijatori su logičan izbor

Stalna promena klime i nestabilne vremenske prilike upozoravaju nas da se za prevrtljivu jesen treba pripremiti jer oscilacije temperature mogu biti i do 200C. Rovex Inženjering je kao i svake godine, u proteklih 18 zimskih sezona, za predstojeće hladne dane pripremio široki spektar Norveških radijatora za svaki stan, kuću ili poslovni prostor. Dokazana ekonomičnost, izuzetan dizajn i kvalitet proizvoda najbolja su preporuka da naredne hladne dane dočekate spremni uz Norveške radijatore ROVEX.

EKONOMIJA, ESTETIKA i EKOLOGIJA uz dokazani kvalitet najbolja su preporuka za Rovex Norveške radijatore.

Odaberite jedan od naših modela:

GLAMOX 3001 u proteklih 18 godina postao je sinonim za Norveške radijatore. Efikasnost i dokazana pouzdanost u kombinaciji sa višegodišnjim iskustvom čini GLAMOX 3001 nezamenjivim kada je potrebno dobro i kvalitetno grejanje.

Rovex Inženjering d.o.o. - Norveški radijatori GLAMOX 3001
Rovex Inženjering d.o.o. – Norveški radijatori GLAMOX 3001
Rovex Inženjering d.o.o. - Norveški radijatori ADAX NEO
Rovex Inženjering d.o.o. – Norveški radijatori ADAX NEO

ADAX NEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Radijatori se uklapaju u sve enterijere i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije. Nežna roze i nebo plava su dve nove boje u paleti ADAX NEO radijatora namenjene za dečije prostore, pored standardnih sive, crne, bele i crvene. Fleksibilnost sistema, moderan dizajn i uklapanje u svaki prostor omogućavaju opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima.

ADAX NEO WiFi – model za savremenog čoveka koji živi u dobu interneta i modernih komunikacija. Već dokazane termičke karakteristike radijatora i savremena komunikacija omogućavaju da upravljate Vašim sistemom grejanja uvek i u svako doba ma gde se nalazili. Fleksibilnost savremene tehnologije omogućava da najracionalnije trošite energiju samo onda kada Vam i koliko Vam stvarno treba.

Rovex Inženjering d.o.o. - Norveški radijatori ADAX NEO WiFi
Rovex Inženjering d.o.o. – Norveški radijatori ADAX NEO WiFi
Rovex Inženjering d.o.o. - Norveški radijatori
Rovex Inženjering d.o.o. – Norveški radijatori ADAX ECO BASIC

ADAX ECO BASIC je novi kompaktni model ekonomičnih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. ADAX ECO BASIC nastao je kao plod nastojanja norveške firme ADAX, da udovolji zahtevima velikog broja kupaca, koji imaju male stambene prostore koje žele efikasno grejati kao i svima onima koji žele grejati prostore u kojima postoji prisustvo vode.

Samo originalni Norveški radijatori imaju karakteristike koje garantuju sigurno i udobno grejanje. Garantni rok od 5 godina i 18 godina tradicije Rovex Inženjeringa garancija su pozdanosti i kvaliteta. Norveški radijatori GLAMOX 3001, ADAX NEO, ADAX NEO WiFi i ADAX ECO.

Rovex logo

ROVEX INŽENŽENJERING d.o.o.
A: Bulevar Crvene Armije 11b lokal 7,  Novi Beograd, Bellville
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs