Polet keramika d.o.o.

  1. Home
  2. »
  3. Keramika
  4. » Polet keramika d.o.o.
architecto
basic almond
basic gray 2
basic red
carara
cement
dolomite
forever gold
galaxy
laguna
legno
madera
marbela
nordic grey
persia
mermer
real
terazzo
agora vavilon
studio
tavola
Adresa:
Železnička 13, Novi Bečej, Vojvodina 23272
Kontakt informacije
Telefon: +381 23 773 231
Kontakt: Slađana Svilengaćin dipl. ecc., direktor
ID kompanije: PIB 105908240
Opis firme:

MISIJA

Misija Nexe Grupe je odgovorno graditi bolju budućnost.
Ulaganjem u stabilna i rastuća tržišta Nexe Grupa želi stvoriti portfolio koji će osigurati stabilan rast u sledećim godinama na tržištima u regiji.

VIZIJA

Vizija Nexe Grupe je biti vodeći proizvođač građevinskih materijala, prepoznatljiv po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlene i društvenu zajednicu.

OPIS POSLOVNOG SISTEMA

Nexe Grupa je poslovni sistem od 16 firmi koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Osnovna delatnost je proizvodnja građevinskih materijala (cementa, cigle, crepa, betona, agregata, betonskih elemenata, keramičkih pločica), a u Grupi se nalazi i firma koja se bavi građevinarstvom.

Sedište Nexe grupe d.d. je u Našicama, Vinogradska 6.

BROJ ZAPOSLENIH

Nexe Grupa zapošljava 1550 radnika.

BRAND VREDNOSTI

Ključne brand vrednosti Nexe Grupe su odgovornost i celovitost.

Odgovornost čine: kvalitetan materijal, brza i jednostavna gradnja, stručno osoblje, brza i tačna isporuka, primena standarda zaštite okoline, visoki standardi zaštite na radu, program donacija.

Celovitost čine: regionalna snaga, dostupnost, širina asortimana, kontrola kvalitete u svim segmentima proizvodnog procesa, sveobuhvatna usluga.

POLET KERAMIKA

Kompanija Polet keramika kao deo poslovnog sistema Nexe Grupe doprinosi stvaranju savremenog životnog stila, koji motiviše inovativnost u unutrašnjem dekorisanju prostora. Nexe keramika kao zaokruženi proizvodni program Polet keramike, obuhvata ponudu podnih i zidnih keramičkih pločicaupotpunjenih bordurama, različitih dimenzija i dekora izrađenih po najsavremenijoj italijanskoj tehnologiji.

Posebnom pažnjom usmereni smo na kvalitet i odabir širokog spektra mogućnosti koju pružaju materijali za proizvodnju eramičkih pločica, akoji predsavljaju optimalnu kombinaciju domaćih sirovina i sirovina od najeminentnijih italijanskih i španskih dizajnerskih kuća sa kojima kontinualno - spoju klasičnih stilova i modernih trendova. Programom pločica, koji je ujedno i klasičan i savremen, obezbeđujemo kupcima mogućnost izbora i ispoljavanje sopstvene kreativnosti.

Polet keramika kroz svoju strategiju neprekidno radi na dostizanju svog cilja - podizanju stepena zadovoljenja zahteva i potreba svojih kupaca.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Social
Facebook:

Send message to listing ownerSearch in radius 0 kilometers