Moderna keramika sa maksimalnim tehničkim izražajem

TOP TEAM CONSTRUCTION
PARTNER BRENDA ERGON – TILES FOR PROJECTS

Top Team Construction nas upoznaje sa brendom Ergon, koji je po vokaciji najjači tehnički i projektni brend u porodici Emilgroup keramike, i kao takav prepoznat je po kvalitetu i dizajnu od strane mnogih arhitekata i projektanata.

Odabirom ovog brenda za partnera, Top Team Construction dokazuje da je i Ergon Made in Italy lider u keramici sa najvišim tehničkim izražajem.

Ergon predstavlja najprestižnije tehnološke inovacije moderne keramike realizujući proizvode najviše tehničke vokacije u svetu modernog projektovanja i koncentriše posebnu pažnju na površinu proizvoda, na tehničke i strukturalne karakteristike koje ga čine idealnim za kontekste namenjenim projektima.

Akcenat je na svakako posebnim i drugačijim kolekcijama, koje iskazuju vrhunac moderne keramike i tehničku jedinstvenost. Izdvojili bismo neke, kao što je kolekcija Medley, venecijanski terrazzo u modernom ključu, koja daje slobodu i tehničku efikasnost u projektovanju. Ovo je abacus keramike, osmišljen za projektno i arhitektonsko eksperimentisanje.

Potom, kolekcija Lombarda, sa urođenom harizmom, elegancijom i funkcionalnošću za ekskluzivne ambijente, inspirisana kamenom, simbolom Milanskih zgrada s početka XX veka.

Kolekcija Stontalk je pak autentična osnovnost, efekat kamena koji valorizuje fizikalnost arthitektonskih radova. Gres porcelain interpretira različite aspekte kamena.

Kolekcija Stonetalk Dark 60x120 / foto: Ergon
Kolekcija Stonetalk Dark 60×120 / foto: Ergon

Kolekcija Trend, spajanje stilova. Keramičko rešenje koje kobinuje efekat cementa, drveta i majolike. Ova kolekcija je idealna za projektovanje malih i velikih površina, jedinstvenim stilom.

Kolekcija Trend
Kolekcija Trend – Trend Sand 90×90 i 20×180 / foto: Ergon

Pored navedenih kolekcija, Ergon nudi i mnoštvo drugih koje su inspirisane i koje su nastale kao npr. identitet kamena iz celog sveta, elegancija Alpskog kamena, kolekcije inspirisane tretiranim drvetom i u dodiru sa prirodom, ili pak prefinjene suštine, cement, kao osnova kreativnih gestova.

TOP TEAM CONSTRUCTION d.o.o. Beograd
M. +381 64 865 85 18