Podno grejanje – luksuz ili potreba – Rovex Inženjering d.o.o.

Razvojem tehnologije, a posebno sistema električnog podnog grejanja grejnim kablovima, cena instalacije podnog grejanja postala je dostupna velikom broju korisnika.

Električno podno grejanje ne zahteva posebne konstrukcije poda za instalaciju i može se postaviti u svim prostorima u Vašem stanu ili kući. Postavlja se jednostavno u bilo koji prostor bez obzira da li ostale prostore grejete podnim grejanjem ili na neki drugi način. U odnosu na druge tipove grejanja podno grejanje ima dve glavne prednosti.

Zbog prirode ljudskog organizma i perifernih sudova nogu, koji su najudaljeniji od srca, osećaj hladnog i toplog dolazi od nogu. Kriva podnog grejanja najviše odgovara termičkim potrebama ljudskog organizma tako da se isti efekti grejanja postižu sa manjim utroškom energije.

Velika grejna površina i niska temperatura, kojom podno grejanje greje obezbeđuju da je razmena temperature u vazduhu spora tako da ne dolazi do podizanja prašine sa poda bez obzira koja vrsta poda je u pitanju.

Druga velika prednost sistema podnog grejanja je što ne zauzima prostor. Koliko puta ste hteli nešto staviti ispod prozora, a niste mogli jer se baš tu nalazi radijator. Kod podnog grejanja sav prostor Vam je na raspolaganju.

Veoma je važno da odaberete podno grejanje koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Za prostore u kojima se stalno boravi i koji zahtevaju stabilnu temperaturu bez obzira na trenutne vremenske uslove preporučujemo sisteme grejanja koji akumuliraju toplotu i ugrađuju se direktno u košuljicu. Preporučujemo kablove tipa VCD snage su 10 ili 17W/m dužnom i instaliranu snagu od 70 do 100W/m² grejne površine.

Rovex Inženjering d.o.o. - Električno podno grejanje
Rovex Inženjering d.o.o. – Električno podno grejanje u kupatilu

Za prostore koji zahtevaju brzo grejanje i koje želimo da koristimo i u periodima kada ne vladaju zimski uslovi Rovex Inženjering ima u ponudi grejne mreža od 1m² do 12m² i snage od 100W i 160W/m² koji se polažu direktno u lepak ispod pločica. Grejne mreže mogu se koristiti u svim prostorima, a preporučujemo ih za kupatila, kuhinje i sve one prostore gde želite da u svakom trenutku bez obzira na godišnje doba imate ugodan osećaj toplote.

Pravilno podešenom temperaturom postižete ugodan osećaj prilikom boravka u prostoru, a ujedno i štedite električnu energiju. Modeli elektronskih termostata koje Vam nudimo daju Vam mogućnost da prilagodite vaše grejanje ritmu života ili ritmu cene električne energije. Sistem podnog grejanja napravljen je od najkvalitetnijih materijala.

Garancija proizvođača za ove sisteme je 20 godina ako ih montira kvalifikovana osoba.

Ukoliko gradite nove objekte ili rekonstruišete postojeće predlažemo Vam da se posavetujte sa stručnjacima firme Rovex Inženjering, koja već 18 godina prodaje i ugrađuje električne sisteme podnog grejanje. Naši stručnjaci će Vam pomoći da odaberete optimalno rešenje za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor. Ukoliko je potrebno snimićemo Vaš prostor, dati odgovarajuće preporuke. Tim iskusnih montera stoji Vam na raspolaganu da izvrši ugradnju i da garanciju za izvedene radove 20 godina.

Rovex Inženjering sve na jednom mestu. Jedan poziv rešava sve +381 11 311 5208

Rovex logo

ROVEX INŽENJERING d.o.o.
A: Đorđa Stanojevića 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs

Prethodni tekstŠta nas izdvaja od drugih – DEKORATIVNI betonski PODOVI
Sledeći tekstVAŠ DEKING, VAŠ LEK ZA DUŠU!