EnergyNet – kvalitet, iskustvo i posvećenost klijentima

Kompanija Energy Net posluje od 1995. godine i bavi se uvozom, distribucijom i servisom gasnih uređaja, opreme za instalacije grejanja, vodovoda i kanalizacije, klimatizacije, ventilacije, visoko efikasnih uređaja, pribora, alata i ostale opreme vodećih svetskih i domaćih proizvođača.

Poslovanje i način razmišljanja Energy Net-a oblikuje sektor prodaje, distribucije, finansija, logistike, nabavke i tehničke podrške, pod rukovodstvom direktora Aleksandra Jovičića i Gorana Jevtića.

Naš tim sarađuje sa više od 1000 poslovnih partnera među kojima su trgovine, instalateri, inženjerske kompanije, projektni biroi, investitori kao i mnogi drugi.

Naša MISIJA je da omogućimo maksimalnu satisfakciju svojim poslovnim partnerima, a pre svih, kupcima i krajnjim korisnicima, putem efikasnog i profitabilnog poslovanja – kroz plasman visoko kvalitetnih proizvoda i pružanje vrhunskih usluga konsaltinga, projektovanja, ugradnje i servisa opreme renomiranih svetskih proizvođača iz oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, gasnih instalacija, vodovoda i kanalizacije, i to sa posebnim akcentom na korišćenju obnovljivih izvora energije, čime značajno doprinosimo društveno odgovornom ponašanju – što rezultira bržim rastom i razvojem ekonomije, životnog standarda, kulture i ekologije u široj društvenoj zajednici.

VIZIJA se bazira na uspostavljanju, izgradnji i negovanju dugoročno dobrih i uspešnih poslovnih odnosa sa dobavljačima, projektantima, montažerima, instalaterima, investitorima i drugim krajnjim korisnicima naših proizvoda i usluga, i težnji ka postizanju ,,apsolutnog kvaliteta” u našem celokupnom poslovanju, kako bi se što bolje pozicionirali na tržištu i postali regionalni lider u pružanju kvalitetnih kompletnih rešenja za sisteme grejanja, klimatizacije, ventilacije i vodovoda.

Sa rastom kompanije rasli su i zahtevi partnera tako da Energy net danas ima širok asortiman opreme koju distribuira na tržištu Srbije. To su poznati svetski brendovi Remeha, Vaillant, Gree, Frank, Daikin, Uponor, Armacel, Centrometal, Protherm, Lipovica, Neria, Robur, Wavin, Viega, Blue Box, Vogel Noot, Ivar, Itap, Herz, Ferro, Grundfos, Raccorderie Metalliche, Rems, Felder, Kampmann, Warlaven, Elbi, Esbe, Ayvaz, Sever, Ari, Ksb, Mik Maring, Arbonia, Reflex, Adams, Termoteknik, Caldera, Sodeca, Madel i mnogi drugi.

Naše proizvode i usluge karakteriše pristupačna cena, visoka energetska efikasnost i pouzdanost a prati ih redovno i efikasno servisiranje i održavanje. Energy Net ima 14 distributivnih centara, ćerki firmi i poslovnica u gradovima širom Srbije. Svako prodajno mesto poseduje salon, magacin, transport i dobru servisnu mrežu.

Servis ima dva pravca delovanja. Jedan je montaža, a drugi je puštanje u rad tj. održavanje sistema kao i nuđenje koncepcijskih rešenja svim potencijalnim kupcima. Servisni deo Energy Net-a ima razvijenu mrežu servisera širom Republike Srbije. Serviseri su kvalifikovani i obučeni da u što kraćem roku reše nastali problem.

Široka distributivna mreža, efikasna i organizovana služba transporta i logistike, zajednički nastup na velikim poslovima, novi programi koji vode računa o zaštiti čovekove okoline, obezbeđivanje povoljnih kreditnih linija, pomoć u odabiru osnovnih sredstava za rad, samo su deo podrške koja našim klijentima omogućuje izbijanje na lidersku poziciju u svom regionu.

ENERGY NET d.o.o.

Prethodni tekstUređenje kuhinje – funkcionalna i moderna prostorija
Sledeći tekstGasni kondezacioni kotlovi visoke efikasnosti