Pločice za savremene enterijere

Prateći svetski trendovi u svetu keramike, domaćem tržištu smo predstavili nekoliko kolekcija pločica formata 30×90 cm – Venato, Geneve, Materium i Terra, koje su svojom dimenzijom i dizajnom prilagođene savremenom životu, a sa ciljem dizajniranja enterijera koji je u potpunosti u skladu sa modernom tehnikom, nameštajem i dekoracijom.

Stilovi su različiti, ali svaka kolekcija – Venato mermernih pločica, Geneve i Terra pločice kao imitacije kamena, ali i živopisni cvetni dezen Materium kolekcije, predstavlja šarmantno i elegantno rešenje koje na jedinstven način oživljava enterijer.

Firewood

Trendovi sveta keramike kreću se u pravcu optimizacije resursa, a jedan od svetlih primera koji smo takođe nedavno uvezli na naše tržište je kolekcija Firewood. Karakteriše je debljina od samo 6 mm, kojoj specijalna tehnologija izrade omogućava maksimalnu elastičnost i izdržljivost. Autentičnog dizajna, veoma realistično simulira pohabano drvo hrasta ili bresta. Dostupna je u dve varijante, Firewood Cold i Firewood Warm.

Balkania Ceramics logo

Balkania Ceramics d.o.o.
Pančevački put 148,
11060 Beograd-Palilula
T. +381 11 332 70 33
www.balkaniaceramics.com

Prethodni tekstUgodnost podnog grejanja uz KAN-therm Profil
Sledeći tekstACO Slot 8 double – Savršen spoj funkcionalnosti i estetike