Prednosti čišćenja parom u odnosu na tradicionalne sisteme čišćenja

Para pre hemikalija. Zašto?

Čišćenje parom je ekološki način čišćenja bez upotrebe hemikalija, koje štete našoj životnoj sredini i mogu izazvati alergijske reakcije kod ljudi. 

Zahvaljujući visokoj temperaturi para uništava bakterije i gljivice i ostavlja prostor potpuno dezinfikovanim. Para takođe omekšava tvrdokornu prljavštinu i istu je nakon tretmana parom veoma lako ukloniti, bez upotrebe agresivnih hemijskih sredstava, koja se koriste u savremenim sistemima čišćenja.

čišćenje parom
Foto: Pro Steam Clean / Pre i posle čišćenja parom

Osnovna prednost čišćenja parom u odnosu na tradicionalne sisteme čišćenja: 

 • očišćenje površine su potpuno dezinfikovane
 • lako uklanjanje tvrdokorne prljavštine
 • izuzetno brzo sušenje očišćene površine
 • izuzetno tih sistem čišćenja
 • nema upotrebe agresivnih hemikalija

Pro Steam Clean je jedinstven sistem čišćenja podnih obloga koji se može pronaći u Srbiji. Za razliku od klasičnih sistema čišćenja koji se mogu pronaći na našem tržištu, Pro Steam Clean jedinstveni sistem suprotno rotirajućih vertikalnih četki omogućava izvlačenje i najsitnije prljavštine iz bilo koje podne obloge. Ovaj novi revolucionarni pristup omogućava mnogo bolje rezultate čišćenja od klasičnih sistema horizontalno rotirajućih četki koji praktično samo utrljavaju i premeštaju prljavštinu sa jednog mesta na drugo.

Jedna mašina vrši pranje, čišćenje, četkanje, usisavanje, sušenje, poliranje i dezinfekciju

Sistem čišćenja parom
PRO Steam Clean / Sistem čišćenja parom

Pro Steam Clean mašine su jedinstvene na tržištu

 • Jedinstveni sistem suprotno rotirajućih četki omogućava izvlačenje i najsitnije prljavštine iz bilo koje podne obloge – tepiha, tepisona, LVT, PVC i gumenih podova, parketa, laminata, keramičkih pločica itd.
 • Potpuno ekološki sistem čišćenja – apsolutno nema upotrebe hemikalija koje štete životnoj sredini i mogu uticati na zdravlje ljudi
 • Izuzetno mala upotreba vode u odnosu na klasične sisteme čišćenja – podovi su suvi i spremni za upotrebu već nakon 10 min.
 • Vodena para pored izuzetnog efekta čišćenja vrši i dezinfekciju podova – uništava do 99% mikroba (uvid u sertifikat)
 • Izuzetno su pogodne za čišćenje tepisona u hotelima i kancelarijama – tihe su i mogu zaći i u male prostore (npr. ispod stola)
 • Ekstremno dobre rezultate ostvaruju u čišćenju fugni keramičkih pločica – za razliku od klasičnih sistema čišćenja pločica sa horizontalno rotirajućom četkom koji očiste pločice a do fugni ne mogu da dođu, vertikalno rotirajuče četke zalaze u najsitnije pore i praktično „kopaju“ prljavštinu iz fugni.

Parno čišćenje je moguće koristiti na praktično svim vrstama podova.

tepison
Čišćenje tepiha i tepisona

Čišćenjem tepiha i tepisona parom i četkama, bez upotrebe hemijskih sredstava, produžavate životni vek svojim podnim oblogama. ​Jedinstven sistem vertikalno rotirajućih četki podiže vlakna i vraća ih u prvobitno stanje.

tvrdi podovi
Čišćenje vinila, gumenih podova, parketa i laminata

Čišćenje tvrdih podova bez upotrebe hemijskih preparata i oštećenja površinskih slojeva, bilo da je reč o vinilu, gumi, parketu ili LVT podu.

pločice
Čišćenje keramičkih pločica i fugni

Jedinstveni sistem parnog čišćenja vratiće stari sjaj vašim keramičkim pločicama, a naročito ćete biti prijatno iznenađeni ostvarenim efektom na fugnama.

Pro Steam Clean poslovni model je jedinstven na tržištu!

 • Uvek su otvoreni za besplatnu demonstraciju efikasnosti  mašina
 • Iako su mašine izuzetno tihe, čišćenje je moguće organizovati i posle Vašeg radnog vremena kako Vam ne bi remetili dnevne aktivnosti
 • Osnovni cilj je dugoročna saradnja sa zadovoljnim klijentima – uz ugovaranje godišnje saradnje dobijate veoma stimulativne popuste
 • Imajući u vidu trenutnu situaciju u ugostiteljskom sektoru Pro Steam Clean nudi veoma stimulativni model odloženog plaćanja za HORECA sektor

PRO Steam clean
065/8557-025
​069/102-1030
parnociscenje@gmail.com
www.prosteamclean.rs