Naše reference govore za nas – Kvalitetno izvedeni industrijski podovi

Kao kompanija koja se već 15 godina bavi izradom industrijskih podova i hidroizolacije, svaki projekat je novi izazov, novo mesto za trening, novi momenat za usavršavanje, što je i cilj naše kompanije i trudimo se da ga iskoristimo najbolje što možemo.

Sa ponosom možemo da kažemo, da iza sebe imamo preko 500.000 m² gotovih proizvoda na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo naših klijenata. Naše usluge pružamo na teritoriji Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Bugarske, Češke…

CINCOVIĆ doo, industrijski podovi
HE Perućac, hidroizolacija platoa – mašinska ugradnja
Sistem: MasterSeal 2206, 5000 m2

Za kvalitetno izvedene razne industrijske podove i hidroizolacione sisteme, bez bilo kakvih reklamacija, zaslužne su pre svega konstantne obuke majstora, praćenje tržišta, ulaganje u alate i mašine, kao i kvaliteti materijala kompanije „BASF Master Builders Solutions“ čiji smo sertifikovani partneri od 2005. godine, i čiju punu profesionalnu podršku imamo od početka saradnje, kroz svaki projekat, od samog stupanja na gradilište do primopredaje radova i čvrsto stegnute ruke zadovoljnih klijenata.

CINCOVIĆ doo, industrijski podovi
PIK Aleksinac
Sistem: Ucrete DP10 B4, 1800 m2

„CINCOVIĆ d.o.o.“ poseduje svu neophodnu opremu za kvalitetnu pripremu podloge (više BLASTRAC mašina za sačmarenje podloge velikog kapaciteta, mašine za brušenje i poliranje podloge – HTC, Lavina…) i za ugradnju industrijskih podova kao i ugradnju Polyurea hidroizolacije (GRACO HPX3 reactor, trenutno mašina najvećeg kapaciteta na tržištu) sa mogućnošću ugradnje preko 1000 m2 polyuree u jednoj smeni.

Cincović UCRETE sertifikati

  • INDUSTRIJSKI PODNI SISTEMI
  • DEKORATIVNI PODNI SISTEMI
  • POLYUREA HIDROIZOLACIONI SISTEMI
  • REPARATURNI MATERIJALI
  • KAMENI TEPIH
  • EPOXY TERRAZZO

Naš cilj, ka kome težimo, jeste povećavanje broja zaposlenih, dalje ulaganje i napredovanje u poslu, i zadržavanje već dokazanog kvaliteta po čemu smo postali prepoznatljivi na tržištu.

CINCOVIĆ doo, industrijski podovi
Johnson electric – Niš
Sistem : MasterTop 1273AS, 1150 m2

REFERENC LISTA UGRAĐENIH UCRETE PODNIH SISTEMA

Pored UCRETE najotpornijeg podnog sistema na svetu, imamo izvedenih preko 450.000 m² epoxy i polyuretanskih podnih sistema.

www.concovic.com

CINCOVIĆ d.o.o.
Ive Lole Ribara 49, 31330 Priboj
Tel: +381 33 2450 245
office@cincovic.com

Prethodni tekstPodovi u poslovnim prostorima – Drveni podovi
Sledeći tekstPodovi u poslovnim prostorima – Poliuretanski podovi