Najbolje za kraj 2016. – novi pod od plute u Vašem domu!

Lepota podnih obloga od plute leži u prirodnosti materijala koji zagreva svaki prostor sa lakoćom. Ova vrsta podova stvara nenadmašan sofisticiran i luksuzni izgled koji se može postići jedino sa prirodnim proizvodima. Sa širokim spektrom raskošnih i bogatih boja  podovi od plute su savršeni za svaki enterijer.

Dodavanjem teksture na podnu oblogu od plute, doprinosi se elementu stila i pomaže u sakrivanju prašine.

Podovi od plute pružaju udobnost i trajnost

Pluta je prirodni izolator i pruža luksuzno mek i topao osećaj koji drugi proizvodi ne mogu dostići. Podovi od plute su otporni na udare i dovoljno izdržljivi za hodanje i trčanje dece i kućnih ljubimaca. Takođe, prednost podova od plute je u lakom čišćenju i održavanju.

Dodatna korist podova od plute

Lepota, udobnost i izdržljivost su sami po sebi odlične karakteristike za bilo koji podni  materijal. Međutim, podovi od plute imaju i neke dodatne prednosti koje ih čine još vrednijim i poželjnijim u domu. Takve su na primer, sledeće karakteristike: otpornost na tragove i mrlje, antialergijski su, ponašaju se kao zvučni prigušivači i eko prijateljski su.

Ukoliko niste primetili, podovi od prolaze kroz tihu revoluciju, već godinama, odbacujući dosadnu i prostu sliku 70.tih, unoseći daleko interesantniju i zeleniju alternativu tradicionalnim drvenim podovima.

Ako ovih nekoliko stavki nisu dovoljne da Vas ubede da ovo definitivno jeste pod godine i da ga treba imati u svom domu, svakako činjenica da  sadrže supstancu suberin koja odbija bube, termite i čini ga otpornim na vatru i vodu, može opovrgnuti vaše mišljenje. iako nije preterano jeftin, izuztno je lak za instalaciju, i vrlo isplativa investicija u Vašim prostorijama.

Sada, kada ste ubeđeni, na tržištu su Vam na raspologanju jedni  od najboljih proizvođača. Wicanders su globalni lideri u proizvodnji podova od plute, sa dostupnošću u preko 55 zemalja širom sveta. Kolekcije podova se sastoje iz više slojeva koji kombinuju različite materijale sa plutom: drvo, furnir, prirodni kamen i sl. Globus Cork su prozvali sami sebe “prvim proizvođačima podova od plute”, prvi proizvodeći obojene podove od plute, kombinujući estetiku i funkcionalnost. Expanko je kompanija specijalizovana za kvalitetne komercijalne podove od plute i koombinacije plute i reciklirane gume…

Prethodni tekstJBA d.o.o. – Karakteristike drveta – MASSARANDUBA
Sledeći tekstACO SISTEMI za odvodnjavanje i prečišćavanje u infrastrukturi