Multifunkcionalna akustična podloga – QuietDown

QuietDown je višenamenska, akustična podloga visokih performansi, konstruisana od reciklirane gume koja smanjuje prenos zvuka među spratovima.

Ova vrsta podloge je savršena za široki spektar završne obrade podova i podnih obloga. Tanja, lakša i jača od konvencionalne podloge, QuietDown podloga nudi neverovatne kvalitete.

 QuietDown podloga nudi neverovatne kvalitete

Testovi Nacionalnog istraživačkog saveta pokazuju da je ova vrsta podne podloge vrlo efikasna u smanjenju srednje i visoke frekvencije zvuka ispod keramičkih podnih obloga, laminata itd.

ZELENI MATERIJAL

QuietDown podloga je napravljena od reciklirane gume, što znači da svaki kvadratni metar postavljenog poda, smanjuje količinu deponovanog materijala. Ovakva elastična i akustična podloga se neće raspasti tokom vremena.

Ovakva elastična i akustična podloga se neće raspasti tokom vremena.
Slojevi poda

Postavljanje ove podne podloge je brzo i jednostavno. Tehnike ugradnje variraju u zavisnosti od vrste poda. Podloga se jednostavno postavi, zalepi i zavrne na vrhu. Može biti nevidljiva ispod poda, ali je efekat smanjenja zvuka veoma primetan.

PREDNOSTI ELASTIČNE PODLOGE

QuietDown podloga poseduje visoke performanse koje ublažavaju visoke frekvencije zvuka, služe kao izolaciona membrana ispod keramičke i kamene instalacije, otporna je na buđi i insekte, poseduje visoki koeficijent trenja, ima odličnu toplotnu vrednost, odnosno, smanjuje gubitak toplote.

QuietDown podloga poseduje visoke performanse
Višenamenska akustična podloga

QUIETDOWN PREMIUM PODLOGA

QuietDown Premium je ekonomična podloga koja nudi superiorne performanse zvučne izolacije u odnosu na plutu, bitumen, filc i penu. Proizvedena je od granulisane gume, otporna je na plesni i neće degradirati tokom vremena.

PRIMENA

QuietDown podloga je savršena za kuhinje, sobe za igru, i svuda gde je potreba za redukcijom zvuka od izuzetne važnosti.