Inovatori reciklirane gume

Vodeći inovatori u proizvodnji recikliranih gumenih proizvoda specijalizovani su za proizvodnju vrhunskog kvaliteta gumenih podova. Ovi proizvodi nude rešenja za arhitekte, dizajnere i graditelje koja su isplativa i ekološka.

Stalno se traže novi inovativni načini da se smanji štetan uticaj na životnu sredinu. Ekološka svest je evidentna u razvoju proizvoda od reciklirane gume, industrijskim procesima, materijalima koji se koriste.

DinoflekS

Dinofleks je vodeći inovator više od dve decenije u proizvodnji recikliranih gumenih proizvoda. Specijalizovan je za proizvodnju kvalitetnih gumenih podova, površina, pločica i drugih proizvoda. Jedinstveni proizvodni proces nudi impresivni niz bogato obojenih podova pogodnim za različite sportove i komercijalne aplikacije a može čak biti prilagođen sa složenijim logotipima i dizajnom. Dinoflek ponosno nudi proizvod koji je od najvišeg kvaliteta i koji pomaže da svet bude više pogodno i lepše mesto za život.

Dinofleks reciklirani pod od gume

Kontinuirana posvećenost inovacijama i istraživanjima nudi kupcima reciklirane gume proizvode koji koriste najmoderniju tehnologiju u oblastima kao što su održivost, inženjering i ergonomija. Dinoflek je uvek stajao iza pouzdanosti, poštenja i kreativnosti. Brinući o planeti i verujući u svoj rad i sa dubokom svešću o očuvanju životne sredine, ovoj kompanijij je omogućilo pozicioniranje na najvišem rangu inovativnih proizvoda. 

Luksuzni korak ka budućnosti

Polovna guma se reciklira umesto da se  proizvodi nov materijal, čime se životne sredine čuva a emisija ugljen-dioksida se znatno smanjuje. Korišćenjem recikliranih guma i štednjom prirodnih resursa koji bi se trošili za proizvodnju novih sirovina, unapređuje se način života na Zemlji.

Prethodni tekstKako sprečiti da nezgoda postane katastrofa
Sledeći tekstEPLF je posvećen održivoj konstrukciji