Inovatori reciklirane gume

Vodeći inovatori u proizvodnji recikliranih gumenih proizvoda specijalizovani su za proizvodnju vrhunskog kvaliteta gumenih podova. Ovi proizvodi nude rešenja za arhitekte, dizajnere i graditelje koja su isplativa i ekološka.

Stalno se traže novi inovativni načini da se smanji štetan uticaj na životnu sredinu. Ekološka svest je evidentna u razvoju proizvoda od reciklirane gume, industrijskim procesima, materijalima koji se koriste.

DinoflekS

Dinofleks je vodeći inovator više od dve decenije u proizvodnji recikliranih gumenih proizvoda. Specijalizovan je za proizvodnju kvalitetnih gumenih podova, površina, pločica i drugih proizvoda. Jedinstveni proizvodni proces nudi impresivni niz bogato obojenih podova pogodnim za različite sportove i komercijalne aplikacije a može čak biti prilagođen sa složenijim logotipima i dizajnom. Dinoflek ponosno nudi proizvod koji je od najvišeg kvaliteta i koji pomaže da svet bude više pogodno i lepše mesto za život.

Kontinuirana posvećenost inovacijama i istraživanjima nudi kupcima reciklirane gume proizvode koji koriste najmoderniju tehnologiju u oblastima kao što su održivost, inženjering i ergonomija. Dinoflek je uvek stajao iza pouzdanosti, poštenja i kreativnosti. Brinući o planeti i verujući u svoj rad i sa dubokom svešću o očuvanju životne sredine, ovoj kompanijij je omogućilo pozicioniranje na najvišem rangu inovativnih proizvoda.

Polovna guma se reciklira umesto da se  proizvodi nov materijal, čime se životne sredine čuva a emisija ugljen-dioksida se znatno smanjuje. Korišćenjem recikliranih guma i štednjom prirodnih resursa koji bi se trošili za proizvodnju novih sirovina, unapređuje se način života na Zemlji.

Prethodni tekstKako sprečiti da nezgoda postane katastrofa?
Sledeći tekstEPLF je posvećen održivoj konstrukciji