Nedostatak vremena i sredstava često učine da se posao pokrene bez kvalitetnog poda

Kada ostanete bez rešenja

Možete li zaustaviti svoj posao na mesec dana?
Ne, ne morate jer novi pod možete imati bez prekida u radu

Nedostatak vremena i sredstava često učine da se posao pokrene bez kvalitetnog poda. Reklama i krov, zidovi ili paneli, sve se to obavezno uradi lepo i kvalitetno. A pod, on je dole, ne vidi se. Ali viljuškar ne vozimo po zidovima.

Postavka BIMECO podnoh ploča
Postavka BIMECO podnoh ploča

Prvi problemi se vide odmah, a oni veliki već do kraja godine. Sve je više prašine, neravnina, oštećenja. Viljuškar se otežano kreće, stradaju ležajevi. Revizori standarda izdaju korektivne mere.

Prvi šokovi dolaze sa ponudama za sanaciju. Na oštećen beton ne može da se postavi klasičan industrijski pod, mora se prvo izliti nova košuljica, mora se osušiti ispod 3% vlage, izbrusiti helikopterima. Zatim pod, pa opet sušenje. Sve zajedno 30 dana bez proizvodnje… neprihvatljivo, to ne može biti rešenje.

Toplo i hladno varenje spojeva
Toplo i hladno varenje spojeva

BIMECO PODOVI rešavaju opisanu situaciju. Montiraju se od podnih obloga 50 x 50 x 1 cm hladnim pa toplim varenjem, preko neravnih, ispucalih i oštećenih podloga. Debljina od 10 mm čini da se neravnine amortizuju i ne osećaju prilikom korišćenja. Elastičnost materijala dozvoljava pad alata i proizvoda, a sastav daje otpornost na ulje, gorivo ili kiseline.

Oštećene podloge su osetljive i treba ih maksimalno zaštiti od daljeg propadanja. Hladno pa toplo varenje čine spojeve vodonepropusnim i zaustavlja propadanje podloge. Pod se odmah koristi tako da se radi deo po deo, bez prekida proizvodnje.

Brzinom od oko 50 m2 na dan dolazimo do neočekivanih transformacija:

BIMECO doo posvećen je svakom projektu bez obzira na veličinu. Obratite nam se i po zahtevu dostavićemo besplatne uzorke, a po porudžbini podne obloge ćemo isporučiti u roku kraćem od 7 dana.

Nalazimo se u Novom Sadu, u Čika Stevinoj ulici broj 8, svakodnevno smo na terenu širom Srbije.

BIMECO logo
BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs