Modularni podovi idealni za opremanje enterijera

Zašto su modularni podovi pravi izbor za opremanje enterijera vašeg hotela, restorana ili kafića?

  • Niste ograničeni na uobičajenu komercijalnu ponudu podova.
    Kombinovanjem velikog izbora dezena, tekstura i dimenzija u mogućnosti ste da kreirate potpuno jedinstven enterijer Vašeg ugostiteljskog objekta.
  • Za razliku od klasičnih podnih obloga u rolnama nema velikog otpada materjala usled ukrajanja. Umesto 10-30% otpadaka materijala sa modularnim podovima to svodimo na 3-5%.
  • Transport i manipulacija su izuzetno jednostavni.
  • Ugradnja je mnogo brža i lakša.
  • Održavanje je jednostavno i moguća je laka zamena eventualno oštećenih ili zaprljanih delova poda – u velikom broju slučajeva se može obaviti bez potrebe za angažovanjem majstora.
  • I za Vas koji dugoročno razmišljate, mnogo jednostavnije, povoljnije i brže naknadno renoviranje.

Sve ovo i mnogo više ćemo Vam rado pojasniti ukoliko kontaktirate Modularne Podove jer mi konstantno težimo ka definisanju pravih rešenja koja će oplemeniti enterijere klijenata, omogućiti veću udobnost zaposlenih i gostiju u ugostiteljskim i poslovnim objektima uz zadovoljavanje kvalitativnih kriterijuma i finansijskih mogućnosti investitora. Hoteli i restorani u svetu već godinama koriste prednosti modularnih podova, dok je u Srbiji taj trend od skoro prisutan.

HOTEL FONTANA, VRNJAČKA BANJA

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo primer Hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji čije se rukovodstvo odlučilo za Modularne podove u vidu tepisona u pločama kako u kongresnim delovima hotela, tako i u hodnicima, sobama i Superior apartmanima.

COSMOPLAY I COSMOPLAY CAFFE,
TC PROMENADA, NOVI SAD

Kroz brojne sastanke i saradnju sa arhitektama koje je klijent imenovao da izvrše kompletan dizajn enterijera kao rešenje koje će zadovoljiti sve kriterijume definisane su modularne podne obloge ASPECTA ONE u kombinaciji više boja za igraonicu i deo kafića kao i luksuzne vinil ploče ASPECTA TEN u dezenu betona za deo kafića koji je izdvojen od igraonice i gde je kao zahtev postavljen luksuzniji i svedeniji izgled.

IT KOMPANIJA,
NOVI SAD

IT kompanija nam se obratila sa veoma preciznim i jasnim zahtevom: potreban je izuzetno izdržlijv antracit sivi tepison sa odgovarajućom požarnom zaštitom. Kao pravo rešenje za date zahteve definisan je tepison u pločama ROCKET koji je predviđen za izuzetno visoku frekvenciju ljudi (klasa 33 – najviša klasa koju tepison može da dobije), ima sporogorivost veću od zakonskog minimuma za komercijalne objekte i dostupan je u antracit sivoj boji.

Modularni podovi logo

MODULARNI PODOVI d.o.o.
Nikole Dobrovića 12/15, 11077 Beograd – Novi Beograd
M +381 65 8557 920
office@modularnipodovi.com
www.modularnipodovi.com