MILSTONE d.o.o. – Visok kvalitet kamena i profesionalna, visoko tehnološka obrada

Tradicija rada u kamenu koja se neguje već drugu generaciju, uvođenje najsavremenijih tehnologija i obuka kadrova u Italiji učinili su da se izdvojimo iz mase i postanemo moderna firma sa velikim iskustvom. O tome govore ostvareni veliki projekti vila, rezidencija, hotela, bazena, manastira, crkvi…

Naš proces rada, posle usvajanja projekta, počinje uvozom mermera, granita ili drugog kamena. Naši stalni dobavljači su firme iz Italije: MARMI DI CARRARA, NIKOLAUS BAGNARA, MARGRAF, ANTOLINI, kao i dobavljači iz Indije, Španije, Kine i drugih zemalja. Na osnovu dugogodišnje saradnje stekli smo pravo na povlašćene, najniže cene kod dobavljača, te uvozimo isključivo prvu klasu kamena sa sertifikatom i garancijom kvaliteta.

MILSTONE d.o.o., kuhinjske ploče
MILSTONE d.o.o., kuhinjske ploče

Zahvaljujući svom dosadašnjem iskustvu Milstone može da radi različite projekte: spoljašnje i unutrašnje radove u mermeru, granitu, travertinu, kao i umetničke radove u mozaiku, reljefu, umetke od raznih vrsta mermera i granita, skulpture, kvarcne ploče…

Nakon uvoza, izrade 3D animacija, crteža i krojnih lista počinje proces proizvodnje na najsavremenijoj opremi, koja omogućava veliku preciznost u radu. Izrezani komadi uvek se probno slažu u radionici a kod reljefa i intarzija u finalnoj fazi dolazi do izražaja vredna ruka naših vajara i majstora.

MILSTONE d.o.o., mermer i mozaik
MILSTONE d.o.o., mermer i mozaik
MILSTONE d.o.o., granit
MILSTONE d.o.o., granit

Iskusni tim montažera garantuje uspešan završetak našeg rada.

U obradi i montaži koristimo visoko kvalitetne materijale firmi MAPEI i TENEX iz Italije.

Da bi mermer generacijama zadržao svoju lepotu i sjaj, za zaštitu od fleka, masnoće, vode i grafita preporučujemo proizvode svetski poznate firme FILA i BELINZZONI.

U realizaciji naših projekata pored iskusnog tima inženjera i majstora, učestvuje i tim mladih ljudi koji vladaju veštinom rada na računaru, te projektuju i rade na Computer Numerical Control mašini.

Uspešnosti naših projekata svakako doprinosi saradnja sa Građevinskim fakultetom u Beogradu, kao i sa projektim biroima i renomiranim arhitektima.

www.milstone.rs

MILSTONE d.o.o.
Sedište: Svetogorska 14, 11000 Beograd
Showroom: Džordža Vašingtona 38A, 11000 Beograd
tel: +381 11 3340 209
mob: +381 63 333 650, +381 63 205 053
zdravko.jovanovic@milstone.rs
milena.mitic@milstone.rs
www.milstone.rs