Podne obloge za sve namene

Možete li zaustaviti svoj posao na mesec dana?
Ne, ne morate jer novi pod možete imati bez prekida u radu.

Nedostatak sredstava i vremena često dovedu do toga da se posao pokrene bez kvalitetnog poda. Reklama i krov, zidovi ili paneli, sve se to obavezno uradi lepo i kvalitetno. A pod, on je dole, ne vidi se, „izlićemo neki beton”. Sa početkom eksplotacije stvari postaju zabrinjavajuće.

Prvi problemi se vide odmah, veliki već do kraja godine. Sve je više prašine, neravnina, oštećenja. Viljuškar se otežano kreće, stradaju ležajevi. Oditori standarda izdaju korektivne mere.

Prvi šokovi dolaze sa ponudama za sanaciju. Na oštećen beton ne može da se postavi neki od klasičnih industrijskih podova, mora se prvo izliti nova košuljica, osušiti je ispod 3% vlage, izbrusiti helikopterima. Zatim pod, pa opet sušenje. Sve zajedno 30 dana bez proizvodnje, zastoj u snabdevanju kupaca, zastoj u prihodima. Neprihvatljivo sa svake tačke gledišta.

Bimeco podovi rešavaju opisanu situaciju. Montiraju se od podnih obloga 50cm x 50cm x 1cm hladnim pa toplim varenjem, preko neravnih, ispucalih ili oštećenih podloga. Debljina od 10mm čini da se neravnine amortizuju i ne osećaju prilikom korišćenja. Elastičnost materijala dozvoljava pad alata i proizvoda, a sastav daje otpornost na ulje, gorivo ili kiseline.

Foto: BIMECO / Toplo varenje podnih obloga

Oštećene podloge su osetljive i treba ih maksimalno zaštiti od daljeg propadanja. Hladno pa toplo varenje čine spojeve vodonepropustnim i zaustavlja propadanje podloge. Radimo deo po deo proizvodnje bez prekida u radu objekta.

Foto: BIMECO

Neverovatne transformacije dešavaju se na dnevnom nivou

BIMECO je posvećen svakom projektu bez obzira na veličinu. Obratite nam se i po zahtevu dostavićemo besplatne uzorke, a po porudžbini podne obloge isporučujemo u roku kraćem od 7 dana.

Nalazimo se u Novom Sadu, u Čika Stevinoj ulici broj 8, svakodnevno smo na terenu širom Srbije.

BIMECO logo

BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs