Ekskluzivni podovi u najluksuznijim hotelima

Nudimo široku paletu boja koja omogućava beskonačne kombinacije. Dezen se može prilagoditi vašem dizajnu, bojama i željama. Motivi dezena mogu biti veoma veliki, bez čestog ponavljanja. Takođe, možete imati jedan motiv u jednom delu prostorije, a drugi u drugom delu.

Axminster podovi krase mnoge svetski poznate hotele lanci poput Marriott-a, Hilton-a, Accor-a, Radisson Blu-a i drugih širom sveta. Naši podovi krase luksuzne hotele kao što su „Danieli“ u Veneciji, „The Gritti Palace“ takođe u Veneciji, „Palace“ u Milanu, „The Westin Excelsior“ u Firenci, „The St. Regis“ u Firenci, „Aleph Rome Hotel“ u Rimu, kao i „The Westin Excelsior“, „Imperial Hotels“ i „The Westbury“ u Londonu, „Hilton Hotel“ u Dohi, „Shangri-La“, „Ritz“ i „Hotel Napoleon“ u Parizu, „Opera House“ u Dubaiju i mnogi drugi. Naši Axminster podovi su visoko kvalitetni tkani tepisi napravljeni od prethodno obojenog prediva, što dodatno doprinosi njihovom kvalitetu.

Axminter podovi za komercijalne objekte
foto: Mara Home

Axminster podovi su idealni za komercijalne prostore zbog svoje dugovečnosti i otpornosti na habanje. Mešavina vune i poliamida 80/20 je generalno priznata kao najpogodniji i najtrajniji sastav tepiha za upotrebu u prostorima sa velikim prometom kao što su kockarnice, hoteli, kruzeri, restorani, pozorišta i bioskopi.

Koristi se najfinija sorta britanske i novozelandske vune, a podloga poda je napravljena od evropske mesavine jute, poliestera i polipropilena. Axminster podovi su proizvedeni po najvišim standardima i zahtevnom tehnologijom. Ne sadrže štetne hemikalije, prirodni su, sigurni i otporni na gorenje. Takođe, odlični su zvučni i toplotni izolatori. Svi Axminster podovi su prošli test zapaljivosti i poseduju sertifikat BFLS1 za upotrebu u komercijalnim prostorima, a za plovila poseduju sertifikat IMO.

Axminster podovi u hotelu Majestic
foto: Mara Home

Pozivamo Vas da posetite naše salone. Sa zadovoljstvom ćemo Vam predstaviti ove divne podove i upoznati Vas sa svim karakteristikama i sertifikatima koje poseduju, a koji su u skladu sa traženom kategorizacijom Vašeg hotelskog objekta.

Mara Home logo

Mara Home
Mileševska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs