Lider na svetskom tržištu u nezi svih podnih obloga

Nakon odlaska u Hanover na prezentaciju i obuku za Dr.Schutz proizvode, naša firma zajedno sa firmom Modularni Podovi, je sklopila distributerstvo za Srbiju. Tim putem, rado bismo našim stalnim, a i budućim klijentima predstavili Dr.Schutz proizvode i sve što nam oni omogućavaju.

Verna svom motu „Mi brinemo o podovima“, Dr.Schutz Group je vodeći dobavljač sistema za održavanje i renoviranje podova širom sveta. Sa svojim osnovnim brendovima Dr. Schutz, eukula i scratchnomore, svaka potreba moderne nege podova je optimalno ispunjena.

Zašto Dr.Schutz Group?

Svakog dana pomaže milionima ljudi širom sveta da zaštite svoje vredne investicije, istovremeno štedeći resurse i štiteći životnu sredinu. Dr.Schutz – Brinemo o podovima.

Sa svoja tri osnovna brenda Dr. Schutz, eukula i scratchnomore, Dr. Schutz Group pokriva čitav spektar modernog održavanja i nudi profesionalcima i potrošačima optimalna rešenja za sve vrste podova. Da bi se garantovala bezbednost i kvalitet u svakom trenutku, sistemi proizvoda Dr.Schutz grupe se redovno testiraju i sertifikovani su od strane vodećih nacionalnih i međunarodnih instituta.

Bez obzira da li u medicinskoj ordinaciji, frizerskom salonu ili u salonu automobila, proizvodi koje je razvio Dr.Schutz štite vaš pod, tako da je duže sačuvan sa PU zaštitom zaptivača! Koji god izgled da želite, bilo da je privlačan, ekstravagantan i promotivni, ili bezvremenski, pametan i diskretan, bilo da je šaren, uzbudljiv i razigran, ili klasičan i smiren – postoji širok spektar dizajna.

Pre premazivanja Poliuretanski premazi Dr.Schutz / foto: Vujnović enterijeri
Posle premazivanja Poliuretanski premazi Dr.Schutz
Posle premazivanja Poliuretanski premazi Dr.Schutz / foto: Vujnović enterijeri

Malo konkretniji opis proizvoda Dr.Schutz:

U pitanju su PU (poliuretanski) premazi koji se mogu izraditi u bilo kom obliku, bilo da nam je potreban vodootporan ili čak elektrostatičan pod. Što znači da npr. Vaš stari PVC pod u rolni, može postati pod koji ima elektrostatična svojstva sa samo par PU premaza. Dr.Schutz proizvodi su idealni za negu vaših podova, kao i za obnovu vaših podova u koliko ne želite da skidate postojeći pod dakle dobijate potpuno nov izgled vašeg poda.

Pre premazivanja Poliuretanski premazi Dr.Schutz
Pre premazivanja Poliuretanski premazi Dr.Schutz / foto: Vujnović enterijeri
Posle premazivanja Poliuretanski premazi Dr.Schutz
Posle premazivanja Poliuretanski premazi Dr.Schutz / foto: Vujnović enterijeri

PU premazi mogu ići na stare PVC podne obloge, linoleume, epokside, pa čak i parkete i keramiku. Izrada poda sa Dr.Schutz proizvodima je neuporedivo brža, samim tim ušteda vremena je zagarantovana. Postoji više različitih proizvoda u zavisnosti od namene Vašeg poda, bilo da je za zaštitu postojeće podloge ili renoviranje iste.

Ono što je nama jako zanimljivo jeste kolekcija ESD floor renovation Dr.Schutz, poliuretanski premazi koji sami po sebi imaju elektrostatična svojstva. Za dugotrajnu zaštitu provodljivih PVC podova i podova od epoksidne smole. PU premaz koji se takođe može premazati i na pod koji sam po sebi nije elektrostatičan samim tim dobija elektrostatična svojstva.

Specijalni vodljivi dvodelni poliuretanski premaz na bazi vode sa posebno visokom gustinom umrežavanja.

  • Samo za profesionalne korisnike.
  • Lako i bezbedno za nanošenje uz odličnu adheziju.
  • Visok sadržaj čvrstih materija.
  • Nema unutrašnje žutilo.

Vujnović enterijeri logo

VUJNOVIĆ ENTERIJERI d.o.o.
Đorđa Stojanovića 35, Novi Beograd
RODA MEGA, I sp. kanc. D.K. 2.09
M. +381 69 4445 100
nebojsa@vujnovicenterijeri.rs
www.vujnovicenterijeri.rs

Prethodni tekstLVT podne obloge – Priprema podloge i lepljenje
Sledeći tekstPohabani podovi? Postoji još jedan način za reparaciju!