Kompozitni parket – Pod nove generacije u Srbiji

Kod uređenja doma jedna od najvažnijih stavki svakako je odabir podnih obloga, koje po prirodi svog položaja predstavljaju površine koje, složićete se, treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Upravo zato, veoma važno je da izaberete kvalitetno izrađene podove od dugotrajnih materijala. 

Podovi, pored svojih osnovnih funkcionalnih karakteristika, treba da poseduju i estetske odlike, koje će vašem domu dati jedinstvenu, prijatnu atmosferu punu topline. U tome leži i glavni problem: koji pod je najotporniji, lak za održavanje i postavljanje, a pritom i cenovno pristupačan? Upravo zato je pre kupovine, od ključne važnosti dobro razmotriti sve opcije i odabrati onu najbolju.

Osluškujući potrebe tržišta, Švajcarska kompanija Swiss Krono je napravila proizvod koji 100% odgovara svim zahtevima klijenata. Naime, švajcarci su krajem 2016. godine predstavili tržištu Grand Selection Origin – kompozitni parket i za svoj proizvod dobili brojne nagrade i priznanja. 

Bfl-s1 sertifikat

Ono što Swiss Krono kompozitni parket čini nesporno ekološkim je njegov sastav. Za razliku od drugih podnih obloga, daske Grand Selection Origin – kompozitnog parketa čine 100% drvo i prirodni materijali. Obzirom na to da je naša zemlja počela da sprovodi Evropski standard EN 13501-1 koji se odnosi na klasifikaciju gorivih materijala u podnim oblogama, veoma  je važna činjenica da Swiss Krono kompozitni parket poseduje Bfl-s1 sertifikat, kao i vinil, etison… Ipak, jedinstven izgled, struktura i tehničke performanse koje su modernije, lepše i prirodnije od drugih podnih obloga sa Bfl-s1 sertifikatom, izdvajaju Grand Selection Origin – kompozitni parket u sam vrh podnih obloga.

kompozitni parket
Grand Selection Origin – kompozitni parket

Zašto kompozitni parket?

Swiss Krono kompozitni parket važi za kvalitetniju opciju laminata koji je na tržištu Srbije prisutan od 2017. godine zahvaljujući kompaniji MV Selection iz Beograda. Zbog visokog procenta drveta u svom sastavu, kao i prirodnih materijala, kompozitni parket vašem domu pruža veliku udobnost i toplinu. Svaki detalj fino obrađene reljefaste strukture jasno je vidljiv dužinom cele daske. Svaki god je posebno obrađen do najsitnijih detalja.

kompozitni parket
MV Selection kompozitni parket – dezeni

Pored modernog dizajna, velikog izbora dezena i udobnosti, kompozitni parket je daleko otporniji na udarce i grebanje. Osim toga, daske debljine 14 mm su 72 časa otporne na vodu i vlagu, te se mogu ugrađivati u kuhinje i kupatila. Još jedna od prednosti koje poseduju ovi podovi jeste jednostavna i brza ugradnja, kao i lako održavanje.

Dobar su provodnik statičkog elektriciteta koji nastaje od električnih uređaja. Kompozitni parket pogodan je i za postavljanje u prostorije sa podnim grejanjem

Za sam kraj, glavni adut Grand Selection Origin – kompozitnog parketa je svakako vizuelni doživljaj i stabilnost pri gaženju.

Glavne karakteristike Grand Selection Origin kompozitnog parketa

  • Daska 72h otporna na vodu
  • 100% drvo i prirodni materijali
  • Antistatik
  • AC5/CL33
  • Garancija 35 godina
  • Debljina 14mm
  • Podno grejanje
  • Bfl – s1 sertifikat

MV.Selection d.o.o.
Jurija Gagarina 14b
11070 Novi Beograd
011 630 8 555
066 630 8 555
info@mvselection.rs
www.mvselection.rs