Koje su prednosti WPC dekinga?

Pre kupovine dekinga trebale bi se uopšteno utvrditi različite želje koje se tiču dizajna, trajnosti, finansijskog okvira i intenziteta održavanja. Ko želi jednostavno održavanje, sa WPC-om sigurno neće pogrešiti. Za razliku od uobičajenih drvenih terasa, WPC obloga se ne mora svake godine brusiti ili premazivati – dovoljno je u proleće i u jesen terasu oprati vrtnim šmrkom ili uređajem za čišćenje pod visokim pritiskom.

WPC deking odlikuju se još svojom stabilnošću oblika, pa ne može ni u kom slučaju doći do pucanja usled smrzavanja. WPC podovi se ne cepkaju niti iskrivljuju, rado se koriste u javnim prostorima i omiljeni su, naravno, u porodicama s decom.

wpc deking
Foto: JAF Frischeis / WPC deking

Još jedna prednost: WPC terasa se polaže jednostavno i bez nagiba te je godinama u najvećoj mogućoj meri stabilnog oblika i ne bledi.

JAF Frischeis sarađuje s oba tržišna lidera iz segmenta WPC-a dekinga koji su dokazali u testu dugovečnosti: „UPM“ i „TimberTech“. Oba proizvođača nude dugogodišnju garanciju kao i patentirane sisteme polaganja u kompletnom paketu za bezbrižno rukovanje.

JAF logo za poslovni adresar

JAF d.o.o. Nova Pazova
Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova
Showroom: Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
T: +381 22 328 125
info@jaf.rs
www.jaf.rs

Prethodni tekstVodootporni pod sa izgledom klasičnog drveta – LVT pod
Sledeći tekstNa šta obratiti pažnju prilikom ugradnje podnih OSB ploča?