Prodaja i ugradnja klasičnog i lamelnog parketa i prateće opreme

Predstavljamo Woca lakove i Karbosan šmirgle.

Preduzeće uspešno posluje od 1995. godine i bavi se uvozom i distribucijom parketa i podova, lajsni za parket kao i uvozom belih farbanih medijapan lajsni premium kvaliteta koje su špric gitovane i nakon toga farbane belom bojom.

Bele farbane medijapan lajsne za parket
Bele farbane medijapan lajsne za parket / foto: RZAV parket

Neophodno je da parket lajsna i cokla lajsna bude od kvalitetnog, dobro isklasiranog i suvog drveta, a da pritom ima i određenu savitljivost zbog same ugradnje.

Woca logo

 

WOCA lakovi i ulja
WOCA lakovi i ulja

Najelegantnije rešenje

Kvalitetan parket je postojan i ukoliko se pravilno neguje u nepromenjenom obliku može trajati dugi niz godina. Pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, otporan je na buđ i insekte a njegovo održavanje je krajnje jednostavno.

Parket je moguće postaviti na više različitih načina kao što su riblja kost, šahovsko polje, pletenica ili mozaik. Raskošna paleta boja i tekstura ostavlja prostor za brojna dizajnerska rešenja i savršeno se može uklopiti u svaki enterijer.

Izaberite iz naše ponude kvalitetan bagremov, hrastov, jasenov ili bukov parket i uživajte u toplini svog doma i stabilnom osloncu za celu porodicu.

Karbosan logo

Karbosan šmirgle za parket
Karbosan šmirgle za parket / foto: RZAV parket

 

Vaš pod dobija moderniji izgled

Parket lajsna i cokla lajsna je neophodno da bude od kvalitetnog, dobro isklasiranog i suvog drveta, a da pritom ima i određenu savitljivost zbog same ugradnje. 

RZAV logo

RZAV PARKET
Crveno Barjače 33,
11000 Beograd
T. +381 11 2362 512
office@rzavparket.rs
www.rzavparket.rs

Prethodni tekstKružna ekonomija čuva resurse i izbegava otpad
Sledeći tekstISOMAT d.o.o. – Sistemi za hidroizolaciju i zaštitu