Jedinstveni venecijanski teraco

Venecijanski teraco

Agglotech je jedna od retkih kompanija specijalizovanih za distribuciju venecijanskog teraca, i to radimo sa savremenim, tehnološki inovativnim pristupom.

Mnogi ne znaju da je ova vrsta proizvoda vrlo slična mozaičnim podovima koji su postojali još od vremena Rimskog carstva i koji potiču iz Venecije, po čemu je i dobila ime. Još jedna zanimljiva činjenica je da plemenita veština izrade teraca datira iz kraja 15. veka. Ova podnica je napravljena dodavanjem mermernog čipsa kreču, a ovaj aglomerat je formiran u glatku, homogenu ploču od teraca. Postoje dve glavne tehnike izrade ove vrste venecijanskog poda, jedna suva i mokra, ali samo vlažna metoda poštuje drevnu venecijansku tradiciju i može se pravilno nazvati „terrazzo“.

Moderni venecijanski terrazzo
Foto: Agglotech / Moderni venecijanski terrazzo

Zbog posebnog načina na koji proizvodimo ovaj proizvod, Agglotech je skoro jedinstven u industriji.

Naše vrhunske tehnike i svestranost koju smo razvijali tokom godina omogućili su Agglotech-u da sarađuje sa širokim spektrom arhitektonskih firmi i drugih preduzeća, a mi smo stekli bogatstvo iskustva koje je neophodno za zadržavanje lidera u industriji.

Moderni venecijanski terrazzo
Foto: Agglotech / Moderni venecijanski terrazzo

Moderni venecijanski terrazzo, ukratko, proizvod je koji daje veliki uticaj svetlim, odlučnim bojama koje omogućava. Zbog ove karakteristike, Agglotech je obezbedio proizvode za širok spektar projekata, od prodavnica i modnih kuća do kancelarija međunarodnih korporacija, pa čak i za zidne obloge celih zgrada.

Agglotech logo

Generalni uvoznik i distrubuter za Srbiju:

Ilgrad logo

ILGRAD d.o.o.
Dugo polje 38, 11226 Beograd
T. +381 11 3908 178
R. +381 11 3908 224
office@ilgrad.rs
www.ilgrad.rs

Prethodni tekstKako da održavate vinil podove čistim?
Sledeći tekstPodne obloge od reciklirane gume – Najbolji izbor za dečija igrališta