Izašao prvi broj novog web časopisa

Želimo da vas obavestimo da smo pored štampanog izdanja pokrenuli i web izdanje „Podovi ONLINE“ i nadam se da će vam se dopasti naša ideja i sadržaj. Obzirom da časopis izlazi na svaka tri meseca rešili smo da vas obradujemo web izdanjem koje će izlaziti na svaka dva meseca i razlikovaće se tematski od štampanog izdanja.

Prelistaj online web izdanje Podovi Online

Prvi broj web izdanja je poslat na skoro 30.000 poslovnih mail adresa, a verujemo da će vas vremenom biti sve više. Dakle u 2013.godini očekujte četiri broja štampanog izdanja „Podovi“ i šest brojeva web izdanja “Podovi ONLINE“.

I ovaj put se trudimo da pratimo moderne svetske trendove i verujemo da smo u ovom slučaju prvo usko specijalizovano web izdanje u Srbiji. Sve više poslovnih ljudi do informacija dolazi preko interneta, a prema prognozama svetskih marketinških stručnjaka u bliskoj budućnosti toga će biti sve više i svoj opstanak na medijskom nebu imaće zagarntovano besplatna print izdanja i web časopisi.

Obzirom da je naš časopis edukativnog karaktera to će biti slučaj i sa web izdnjem i verujem da ćete prepoznati našu ideju i da ćemo zajedničkim snagama edukovati u ovom slučaju i širu javnost kada su u pitanju podovi i podne obloge.

Pored toga možmo reći da je web izdanje takođe i ekološki časopis jer u ovom slučaju nema papira već vam je ceo sadržaj dostupan preko računara.

Naslovi u novom broju Podovi Online

Ukoliko vam je naš sadržaj zanimljiv, preporučite nas prijatelju i prijavom na našem portalu dobijaće na svaka dva meseca newsletter sa novim izdanjem i onda ga samo jedan klik deli od listanja. I ovoga puta sam uveren da će web izdanje zaživeti na medijskom nebu, da ćemo imati sve više pratilaca, kako na našem portalu tako i na facebook stranici. Isti osećaj sam imao pre skoro pet godina kada sam radio na prvom broju štampanog izdanja časopisa „Podovi“.

Hvala na ukazanom poverenju: Redakcija časopisa „Podovi“