Inspirativni podovi od mikrocementa

Mikrocement je atraktivan materijal koji se već godinama koristi u modernim prostorima, a sve češće i u domaćim enterijerima. Reč je o hit materijalu koji nikako ne bi trebalo zanemariti prilikom renovacije spoljašnjih i unutrašnjih prostora. Podovi od mikrocementa najčešće se koriste za oblaganje kupatila i kuhinja bez pločica, podova, stepenica, terasa oko bazena, i samih bazena, spoljnih kuhinja te površina oko roštilja, raznih oblika umivaonika, sudopera, stolova, šankova, žardinjera, tegli za cveće i tako dalje, prilaza objektima, parkirnih površina, garaža pa sve do ravnih krovova.

Inspirativni podovi od mikrocementa / foto: Vujinović enterijeri d.o.o.
Sive stepenice od mikrocementa / foto: Vujinović enterijeri d.o.o.

Kod renoviranja i gradnje enterijera i eksterijera moguće je obraditi gotovo sve površine, a osim što je broj mogućih primena gotovo neograničen, kod izrade dekorativnih izgleda i finih betona mogu biti dobijeni i razni efekti i teksture poput često traženog „efekta betona“, „efekta metala“, „izgled drveta“ , „pločica“, „bilo kakav reljefni izgled“.

Dekorativno kupatilo / foto: Vujinović enterijeri d.o.o.
Dekorativno kupatilo / foto: Vujinović enterijeri d.o.o.

Materijal koji je paropropustan, vodootporan, UV stabilnih boja, omogućava nam da svakom izazovu pristupimo sa lakoćom. Visok stepen protivkliznosti (od R10). Direktna komunikacija sa klijentom je jedna od ključnih stavki u realizaciji uspešnog projekta sa ovim materijalima, jer se time otvaraju različite mogućnosti za prilagođavanje korišćenih materijala.

Zamislite da morate čistiti površine koje su glatke i bez spojeva u odnosu na one sa fugama između pločica, a onda zamislite i da možete dobiti potpuno nov izgled kupatila bez rušenja pločica u samo četiri dana. Kako biste reagovali na takve mogućnosti?

Vujnović enterijeri logo

VUJNOVIĆ ENTERIJERI d.o.o.
Đorđa Stojanovića 35, Novi Beograd
RODA MEGA, I sp. kanc. D.K. 2.09
M. +381 69 4445 100
nebojsa@vujnovicenterijeri.rs
www.vujnovicenterijeri.rs