Inovacije u dizajnu – 3D podovi

Podovi imaju manje ili više glatku, ravnu površinu. Može da bude moderna, sjajna, ili da ublažava izgled tepiha. Možda ċete se pedosmisliti kada su u pitanju 3D podovi.

Inovativni 3D podovi

Podovi su važan detalj enterijera koji utiče na izgled čitave sobe, iako, to obično niko ne primećuje. 3D pod je još jedna faza u modermom dizajnu koja pripada 21.-om veku. Način stvaranja ovog efekta poda i nije neka tajna tehnologija, možete i sami stvoriti 3D pod. Naravno, ako se uzme u obzir da vaša soba odgovaa ovakvoj vrsti dekora, jer se 3D pod ne može uklapiti u svaki enterijer.

Kombinovanje 3D poda sa vašim enterijerom

U početku morate se „oprostiti“ od vaše stare podne obloge. Da biste postavili 3D sliku, morate pripremiti apsolutno glatku površinu. Potom se treba odlučiti za motiv poda. Da li ċe to biti goruċi plamen vatre ili automobile koji ubrzava pravo na posmatrača, zavisi isključivo od vas. Nakon toga morate se odlučiti da li želite da vam profesionalni slikar izvuče ovu sliku na podnoj površini ili ċete sliku odštampati u manjim delovima, poput sagalice, i  složiti je.

Kao što je ranije rečeno, 3D pod je prilično hrabra odluka u vašem enterijeru. Umesto da bude pozadina, postaje glavni detalj. Automatski, svako opremanje, zidovi, pa čak i osvetljenje postaċe pozadina za vašu 3D sliku. Vaša hrabra odluka i pravi odabir motiva, biće u potpunosti nagrađena.

Murali nisu samo za zidove. Ljudi ih koriste da bi kupatila ponovo oživela, primenom na pod. Možete imati osećaj da stojite na plaži sa ribama, delfinima, ili ajkulama dok se kupate ili perete zube.

Dekorativni parket nije samo slika, veċ artistički objekat koji suštinski menja ideju izgleda podova. S jedne strane – to je površina, a sa druge – cela slika, sa svim nijansama i teksturom. Jak i izdržljiv premaz površine može biti lep, kreativan i jedinstven, uz pomoć epoksidnih podova. Kada se postavi pravilno, pod zadržava svoj izgled tokom dugog perioda. Boja, sjaj i glatka površina neće nestati vremenom i neċe izbledeti. Težak nameštaj i prljavština neće ugroziti integritet i izgled 3D poda. 3D podovi su podovi buduċnosti koji unose poptuno nove oseċaje i atmosferu u vašim prostorijama kuċa ili stanova.