Neprolazna lepota: Terrazzo u svojoj osnovnoj formi

TerrazzoBasic

Pandomo®TerrazzoBasic je savršen izbor za proizvodnju dekorativnih podova koji se mogu brzo koristiti. TerrazzoBasic možete da izlijete preko zvučne izolacije, podnog grejanja i razdvojnog sloja. Pogodan je za brz rad, ekonomski isplativ i postoji mogućnost dodavanja regionalnih materijala kako bi se dobio ukrasni pod koji se na taj način uklapa u svaki stil.

PandomoTerrazzoBasic-je-savrsen-izbor-za-proizvodnju-dekorativnih-podova-koji-se-mogu-brzo-koristitiPandomoTerrazzoBasic-Vam-uvek-nudi-impresivne-performanse-na-visokom-nivou

 

Ispunjava obećanja!

Pandomo®TerrazzoBasic Vam uvek nudi impresivne performanse na visokom nivou. Idealan je za prometne i zahtevne prostorije svakodnevnog života. Svojom visokom čvrstoćom, stabilnošću i otpornošću nas ubeđuje u svoju savršenost, osim toga je ovaj pod idealan za podno grejanje pomoću vodenog sistema. Za razliku od ostalih Terrazzo proizvođača, naš pod je spreman za upotrebu nakon 4 dana, zahvaljujući čemu je ovaj pod ekonomski isplativiji.

Ecoelementi d.o.o. ukrasni podovi

Ecoelementi d.o.o. - Pandomo®TerrazzoBasic

Uvek i svuda savršeno stavljen u funkciju.

Praktično rukovanje i plemenita optika izdvajaju Pandomo®TerrazzoBasic. Pod koji je pogodan za sve namene, koji nas svojom lepotom može oduševiti u svakom stanu ili poslovnom objektu. Koji pritom može da odgovori svim zahtevima kupaca u pogledu dizajna i boje.

Ecoelementi d.o.o. - TerazzoBasic

Terrazzo u svojoj osnovnoj formi

www.ecoelementi.comECOELEMENTI d.o.o. KRAGUJEVAC
A: Zmaj Jovina 45/ 15, 34000 Kragujevac
T: +381 63 1152 332
E: info@ecoelementi.com • W: www.ecoelementi.com