Reč urednika – Maksimalno posvećeni izazovima i zahtevima klijenata

Business to busuness print&web izdanje

Poštovani,

Teško je biti originalan u izlaganju kada toliko traješ. A “Podovi” zaista traju. Ipak, ovaj časopis još uvek uspeva da iznova doživi preporod. Uspeva da bude “nov, a stari”, da drugačije diše i novinama se osvežava. Naravno, za to su zaslužni i klijenti, odnosno timovi kompanija koji uporedo sa nama rade na sebi i sve više shvataju vrednost oglasnog prostora, dobrih fotografija koje prezentuju njihov rad i tekstova koji sve više liče na objašnjenje nego na pohvalu. Oni nam pomažu da budemo bolji, edukativniji, inovativniji. Oni, zajedno sa nama, podižu ovaj časopis još više i kada mislimo da više ne može.

Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36
Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36

Sa većinom klijenata radimo više od 7-8 godina i ti odnosi su več prerasli u iskrena prijateljstva. Zajedno se volimo prisetiti kako su “Podovi” izgledali u novembru 2008. godine kada je izašao prvi broj. Kako su se unapređivali njihovi proizvodi i usluge tako smo i mi sa časopisom pratili taj trend. Smatram da je ključna stvar za naš uspeh i odličnu pozicioniranost upravo konstantna komunikacija sa klijentima i osluškivanje potreba tržišta.

Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36
Časopis PODOVI, avgust 2017 broj 36

NOVO izdanje časopisa možete prelistati klikom na link

I dalje je interesovanje klijenata u konstatnom porastu kako za saradnju u časopisu tako i za naš internet portal www.podovi.org koji prelazi 750.000 godišnjih poseta, a mi ćemo nastaviti svom snagom napred. Drugačije i ne znamo.

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

potpis Predrag Radjen, urednik izdanja