Hello Kitty osveženje na sajmu

Hello Kitty na sajmu cersaie

Cersaie-Keramika Modus

Na najvećem svetskom sajmu keramike Cersaie u Bolonji, Keramika Modus, jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, 22.09.2011. održala je konferenciju za medije.
Pored predstavljene najnovije kolekcije, okupljeni poslovni partneri, arhitekte i novinari imali su prilike čuti najnovije vesti iz sveta keramičkih pločica.

Željko Radek, direktor Keramike ModusŽeljko Radek, direktor,istakao je da Keramika Modus po ničemu ne zaostaje za drugim poznatijim fabrikama keramike te da je u istu uloženo 10 miliona eura. Od ukupne proizvodnje oko 65% ide u izvoz i to u zemlje bivše Jugoslavije, Češku, Mađarsku, Bugarsku, a uskoro i u Srbiju.

Nastup Keramike Modus na sajmu „Cersaie“ pripremila je talijanska firma „Gamma Due“, a najavljeno je i ekskluzivno pravo Keramike Modus za regionalnu distribuciju Hello Kitty, novog brenda keramičkih pločica.
Gregorio Schenetti, direktor marketinga firme „Gamma Due“ istakao je da je za ostanak u trendu, svake godine je na tržište potrebno izbaciti nešto novo i atraktivno, pa je rezultat toga kolekcija Hello Kitty.

Na osnovu tradicije i bogatih nalazišta gline Keramika Modus je osnovana šezdesetih godina prošlog veka u Vojniću. Specijalizovana u proizvodnji keramičkih pločica kompanija Keramika Modus d.o.o. jedan je od vodećih regionalnih proizvođača, godišnjeg kapaciteta 10 milijuna kvadratnih metara. Keramičke pločice proizvode u tri savremeno opremljene fabrike, u Vojniću, Orahovici i Rujevcu.

Hello Kitty keramikaHello Kitty keramičke pločice

Osnovni proizvod Keramike Modus je keramička pločica za unutrašnje oblaganje, proizvedena tehnologijom monopaljenja. Ističu se ponudom keramičkih pločica viskog kvaliteta, ravnih i reljefnih, mat ili sjajnih, najrazličitijih boja, dimenzija i dizajna. Posebno vredan deo asortimana nastaje tehnologijom trećeg paljenja, s mogućnošću oplemenjivanja gotove pločice dekorima na bazi zlata, platine, granula i drugih vrednih materijala.

hello kitty keramika modus

Prethodni tekstKupatilo i toalet spojeni u jednu celinu
Sledeći tekstTarkett vinil ploče