Gradimo budućnost zajedno – 41. Međunarodni Sajam Građevinarstva

Najveći i najznačajniji sajam građevinske industrije u regionu Jugoistočne Evrope, održaće se od 15. do 19. aprila 2015. godine na Beogradskom sajmu. Činjenica da se ovaj događaj održava neposredno pored najvećeg i najznačajnijeg gradilišta regiona Jugoistočne Evrope, Beograda na vodi, suštinski nameće saradnju na promociji i saradnji na ova dva projekta.

Lokacijski jedan pored drugog, projekat „Beograd na vodi“ i Beogradski sajam, nedvosmislenopovezuju ponudu i tražnju u građevinskoj industriji, ali i u svim ostalim industrijama koje će pokrenuti ovaj suštinski važan projekat za grad Beograd i državu Srbiju.

Po angažovanom prostoru, po broju inostranih i domaćih izlagača, po broju posetilaca, Sajam građevinarstva u Beogradu postao je najznačajnija specijalizovana manifestacija ove vrste u regionu. Potencijalnim izlagačima i poseticioma pruža se jedinstvena prilika da se upoznaju sa ovim projektom.

Sajam će posebnu pažnju usmeriti na promociju u zemljama regiona, gde se ova manifestacija i pozicionirala kao lider, želeći da u što boljem svetlu predstavi sve potencijale srpskog građevinarstva. Verujemo da će ova manifestacija privući veliki broj biznis posetilaca – potencijalnih investitora koji na jednom mestu mogu da naprave procenu i izbor, upoznavajući se sa kompanijama koje su uložile pamet, znanje i sredstva kako bi napravile eksponate koji će steći pozitivnu reputaciju i ugled, postavši tako magnet za privlačenje poslovnih ljudi. Zastupljene su sve oblasti građevinarstva – od projektovanja, preko papirologije do materijala za gradnju.

Generalni sponzor Sajma građevinarstva je španska kompanija „Expalum“ članica multinacionalne korporacije „Bolanos Lopezes“ evropskog lidera u prozvodnji komponenti za roletne čije interese u Srbiji zastupa „Axioma plus“ iz Sremske Mitrovice.

Dobrodošli na 41. međunarodni sajam građevinarstva, počnimo da gradimo budućnost zajedno.

SEEBBE Međunarodni sajam građevinarstva

Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
11000 Beograd, Bulevar vojvode Mišića 14
Tel: +381 11 2655 899
Fax: +381 11 2655 219 1
seebbe@sajam.rs
www.seebbe.com
www.beogradskisajam.rs

Prethodni tekstDanski minimalizam u enterijeru
Sledeći tekstIndustrijski zaštitni premazi za skladišta i druge namene