Geofol – Visokokvalitetna podna zaštitna podloga

Besprekorno lako postavljanje, jednostavna implementacija i mogućnost oblaganja svih vrsta površina, izuzetna funkcionalnost koja se ogleda u propusnosti kod površina gde je to neophodno do nepropusnih materijala koji sprečavaju nakupljanje vlage, glavni su atributi linije Geotextile podloga namenjenih zaštiti podnih površina.

Preduzeće Tritonex d.o.o. predstavlja iz svog raznolikog asortimana proizvoda, liniju Geotextile podloga namenjenih zaštiti podnih površina, razdvajanju drenažnih slojeva različitih granulacija, ojačavanju i stabilizaciji tla, filtraciji, drenaži.

Geofol podna zaštitna podloga 

Geofol se koristi kao zaštita za sve unutrašnje i spoljne površine poput stepeništa, tepiha, prozora i okvira od drveta, laminata, keramičkih pločica, prirodnog kamena i sl., tokom izvođenja građevinskih radova i radova na adaptaciji prostora. Geofol podna zaštitna podloga izrađena je na bazi netkanih materijala sa obojenim vlaknima i oblogom od polietilena.

Štiti pod od mrlja izazvanih prosipanjem tečnosti poput boje itd. Njegova tekstura sprečava nakupljanje vlage na površinama. Lako se transportuje i primenjuje, a može se ponovo koristiti sa lakoćom. Njegova veličina olakšava razmotavanje listova i ponovno motanje nakon upotrebe. Sa malom stopom otpada, štedi vreme i troškove.

Geofol zaštita za sve unutrašnje i spoljne površine
Geofol zaštita za sve unutrašnje i spoljne površine / foto: Tritonex d.o.o.

Geofol podna zaštitna podloga se sastoji od dva visoko upijajuća sloja, svaki dimenzija 1 m širine i 25 m dužine, za ukupnu površinu pokrivanja od oko 50 m2.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gradjevinski_casopisi

Geofol je proizvod koji se lako raširi po celoj površini tla koja se pokriva. Pre postavljanja na podlogu potrebno je isključiti podno grejanje, obrisati ili usisati površinu na koju se polaže radi boljeg prijanjanja. Sačekati najmanje 72h nakon nanošenja bilo koje vrste završnog sloja na pod na koji se postavlja ili slediti uputstvo o vremenu sušenja premaza od strane proizvođača.

Tritonex logo

TRITONEX d.o.o.
Srete Mladenovića 2, 34000 Kragujevac
T. +381 34 301 565
office@tritonex.rs
www.tritonex.rs

Prethodni tekstKako izabrati pod za školu ili vrtić?
Sledeći tekstŠta je doprinelo popularizaciji LVT podova?