NOVO! ACO ShowerDrain® E+

UGRADNJA? JEDNOSTAVNA!
VODONEPROPUSNOST? TAKOĐE!

ACO ShowerDrain® E+ kanali za odvodnjavanje tuš prostora postavljalju nove standarde za brzu i sigurnu ugradnju, te zadovoljavaju najviše zahteve projektovanja i održavanja. Potpuno sastavljena kanalica osim podešavanja visine bez alata uključuje i fabrički integrisanu zaptivnu prirubnicu za siguran spoj sa hidroizolacijskim premazom. Osim toga, potpuno zavaren ulivni element sa procednim otvorima trajno štiti podnu konstrukciju od prodora vode. Time ACO ShowerDrain® E+ ispunjava najviše zahteve klase otpornosti na vodu W3-I, u skladu sa novom normom vodonepropusnosti za unutrašnje prostore DIN 18534-3.

ACO ShowerDrain E+ kanali za odvodnjavanje tuš prostora
ACO ShowerDrain E+ kanali za odvodnjavanje tuš prostora
ACO ShowerDrain E+ kanali za odvodnjavanje tuš prostora
ACO ShowerDrain E+ kanali za odvodnjavanje tuš prostora

Integrisano sekundarno odvodnjavanje omogućava brzo proceđivanje kroz bočne otvore i sušenje čak i pri korišćenju prirodnih kamenih obloga. Vrhunski estetski izgled bez uglova i rubova čini tuš kanal jednostavnim za čišćenje. Osim toga, elektropolirana površina, otporna je na sredstva za čišćenje. Visokokvalitetan izgled ACO ShowerDrain® E+ kanalica upotpunjen je elegantnim dizajnom rešetki od nerđajućeg čelika i predstavlja siguran izbor za vaš kupatilski prostor.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstDobar majstor, postojan pod
Sledeći tekstIndustrijski objekti – Izbor uskladite sa namenom objekta
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.