Samostojeće kade kao stil života – Diplon kupatila

Renoviranje i opremanje kupatila se u poslednje vreme radi po najnovijim i veoma popularnim trendovima uređenja enterijera. Da bi vaše kupatilo bilo prijatno i funkcionalno ono mora biti opremljeno skladnim i lepim toaletnim elementima, a samostojeće kade su danas potpuni hit u svetu.

Mesto za higijenu i negu tela je veoma bitan životni prostor, a kada je kao poseban i nezavisan element kupatila izuzetno važna za celovit utisak.

Kada za kupanje – najvažniji element u kupatilu

Idealno kupatilo je onaj prostor u vašem domu koji odiše svežinom, elegancijom i udobnošću. Klasična sanitarija ostala je u senci luksuznih i modernih dizajn rešenja, čija se lepota ogleda pre svega u jednostavnosti.

To znači da se sve podređuje uživanju i komforu, a najveće uživanje koje možete priuštiti sebi i svom telu jeste dug boravak u toploj kupki i udobnoj kadi.

Tradicionalna i mala kupatila se zamenjuju prostranim i moderno dizajniranim enerijerom. Pored toga, sve više biramo da opremimo naš omiljeni kutak novim, estetski lepim i modernim elementima, bez dodataka i preteranih detalja.

I na taj način samostojeće kade se izdvajaju kao savršeni spoj funkcionalnosti i komfora.

Pogledajte Diplon ponudu samostojećih kada

Kada za kupanje je najdragoceniji element u kupatilu. Ležanje u toploj kupki je trenutak koji posvećujete isključivo sebi, kako bi se opustili, reklasirali i uživali u potpunoj privatnosti.

Diplon d.o.o. - Akrilna samostojeća kada Nora
Diplon d.o.o. – Akrilna samostojeća kada Nora

Stilizovana kada koja odiše luksuzom i prefinjenom elegancijom upotpunjuje osećaj zadovoljstva tokom kupanja. Zbog toga je važno da izaberete model koji vam se dopada, da u njemu provedite zaista prijatno i kvalitetno vreme.

Ukoliko želite da unesete malo otmene elegancije u vaše kupatilo, razmislite o kupovini samostojeće kade.

Samostojeće kade imaju mnogo prednosti, a neke od njih su:

 • mogu se postaviti svuda,
 • dobre su za opuštanje mišića,
 • u njima se mogu kupati i igrati deca,
 • jedinstvene su i lukuzne.
 • Fleksibilnost
  Jedna od najvećih prednosti samostalnih kada je to što mogu biti postavljene bilo gde u kupatilu, ne striktno uz zid gde je slavina. Mogu biti postavljene i na sredini prostorije, ukoliko veličina kupatila to dozvoljava.
 • Relaksacija
  Ukoliko volite da se prepustite užitku i opuštanju u toploj penušavoj kupki, ova romantična kada je idealno rešenje. Odlična je za ležanje, opuštanje tela i mišića nakon stresnog i napornog dana.
 • Za decu
  Samostojeća kada za kupanje je veoma praktično rešenje za kupanje dece, naročito ako vaši klinci vole da uživaju u dugom brčkanju i penušavim dečijim zadovoljstvima.
 • Elegancija stila
  Elegantne samostojeće kade su stilizovani modeli vrhunske klase, a pored toga što u prostorijama deluju prefinjeno, stvaraju i osećaj luksuza.
Diplon d.o.o. - Akrilna samostojeća kada Stela
Diplon d.o.o. – Akrilna samostojeća kada Stela

Odličan su izbor za uređenje prostanog i velikog kupatila, ali se svaki model može uklopiti i u manje kvadrature. Bez obzira što zauzima malo više prostora nego ugradna kada, zaista može učiniti da kupatilo izgleda jedinstveno i nesvakidašnje.

Samostojeće kade kao stil života

U našoj ponudi možete pronaći izbor prelepih belih akrilnih modela otmenih samostojećih kada za kupanje.

Iz ponude izdvajamo najprodavanije modele iz kolekcije 2018:

 • samostojeća akrilna kada NORA
 • samostojeća akrilna kada STELA

Samostojeća akrilna kada NORA ima dimenzije 170 x 80 x 58 cm, a model kade STELA 170 x 80 x 78 cm. Oba modela karakteriše osnova napravljena od nerđajućeg čeličnog rama i glatka završna obrada, ojačana premazom od staklenih vlakana.

Diplon d.o.o. - Akrilna samostojeća kada Nora
Diplon d.o.o. – Akrilna samostojeća kada Nora

Trenutno su u modi samostojeće kade bele boje, koje vizuelno stvaraju utisak većeg prostora, Diplon samostojeće kade izdvaja jedinstvenost i jednostavnost stila koji se uklapa u svaki enterijer i prostor.

Elegantni sanitarni modeli pored savremenog izgleda i dizajna unose u kupatilo otmenost i dozu luksuza. Pored savršenog izgleda stvaraju i utisak raskoši.

Najvažnija prednost je upravo mogućnost postavljanja na bilo koje mesto koje vam se dopada i za koje mislite da je savršeno za ovu namenu. Veoma su praktične i jednostavne za održavanje higijene.

www.diplon.net

Diplon d.o.o. ogranak Diplon Kupatila
Autoput 20, Belmax Center, 11080 Zemun
+381 11 22 50 502
+381 63 379 116
prodaja@diplon.net
www.diplon.net

Prethodni tekstNovo lice maloprodaje orijentalnih tepiha: dva mlada posetioca DOMOTEX-a i njihovi brendovi „On the Rugs“ i „The Knots“
Sledeći tekstOsobine, vrste i specifikacije parketa – Parketi Tomović