Ecoelementi doo: Profesionalna izrada podova

ECOELEMENTI DOO iz Kragujevca se bavi ugradnjom podova, kako za industrijsku, tako i za kućnu upotrebu.

Na prostorima Srbije smo do sada uradili veliki broj podova koristeći nove tehnike koje su širom sveta već poznate, koncentrišući se na trajnost, kvalitet i lako održavanje čime dobijate na uštedi vremena, lepoti samog ambijenta i boljoj higijeni prostora u kome živite ili radite.

 

Mi smo se koncentrisali na italijanske proizvode i dizajn, tehnike stare vekovima sa novim i poboljšanim proizvodima. Industrijski pod nikada nije bio lepši i lakši… jednostavno je!

Naši obučeni radnici uz mašine vrhunskog kvaliteta marke KLINDEX će Vaš običan beton dovesti do sjaja i veće čvrstine tretmanom silikatima.
Rezultat je večan i trajan pod, veoma lepog izgleda koji je dovoljno održavati vodom bez ikakvih dodataka.

ECOELEMENTI DOO iz Kragujevca se bavi ugradnjom podova

Tu je i već poznat proces epoksidne smole koja kod nas sve više dobija na značaju, kako u industrijskoj, tako i u kućnoj primeni, ali čija cena utiče na investitore pri izboru.

Uz italijanskog proizvođača ITALCHIMICA i njihovih proizvoda epoksidne smole, poliuretanske smole, epoksidne farbe na bazi vode i mnogo drugih garantujemo uz povoljne troškove dobar kvalitet i postojanost jer smo do sada uradili preko 100.000 m2 fabrike FAS u Kragujevcu gde su naši podovi dobili jaku referencu.

ecoelementi u časopisu podovi

Za prehrambenu proizvodnju rešenje je POLIURETANSKI CEMENT… karakteristike koje prate HACCP i o čijem kvalitetu i izdržljivosti ne treba dodatno objašnjenje. Za visoke temperature, težinu i rad sa namirnicama i osnovnim materijalima u prehrani, bez obzira da li se radi o mesnoj, mlečnoj ili nekoj drugoj industriji, garancija je sam proizvod.

DRENAŽNI POD je savršeno rešenje za Vaš spoljašnji prostor. Naš drenažni pod je MARMO DRAIN.
Pod u kome glavnu ulogu igraju kamen i poliuretanska smola dovešće u red Vas eksterijer dajući sigurnost i zaštitu od proklizavanja, istrajanost svim vremenskim uslovima i estetiku koja će Vas zadiviti.

DRENAŽNI POD je savršeno rešenje za Vaš spoljašnji prostor

Za toplinu doma se uvek smatralo drvo kao idealan pod….mi se okrećemo ka budućnosti i dozvoljavamo izbor novih sistema grejanja putem podnih cevi dajući Vam lepotu starih tehnika TERRAZZO ALLA VENEZIANA sa novim vezivom – smolom.

Ecoelementi Vam pružaju izbor boja, oblika kao i jedinstvenosti

Kada želite da trajno rešite problem podova, mi Vam pružamo izbor boja, oblika kao i jedinstvenosti koje je dugo zadovoljavalo potrebe starih arhitektonskih zgrada.

Nadamo se da ćemo uspeti da održimo korak sa ostatkom Sveta i pružimo Vam uživanje u svakodnevnom koračanju ka uspehu.

ECOELEMENTI
Zmaj Jovina 45/15
34000 Kragujevac
Tel.: +381 63 11 52 332
info@ecoelementi.com
www.ecoelementi.com